Køkken

 1. -16 %
  VEJLEDENDE UDSALGSPRIS 224,90 kr. 187,90 kr.
 2. -27 %
  VEJLEDENDE UDSALGSPRIS 1.119,90 kr. 821,90 kr.
 3. -16 %
  VEJLEDENDE UDSALGSPRIS 224,90 kr. 187,90 kr.
 4. -13 %
  VEJLEDENDE UDSALGSPRIS 299,90 kr. 261,90 kr.
 5. -33 %
  VEJLEDENDE UDSALGSPRIS 224,90 kr. 150,90 kr.
 6. -27 %
  VEJLEDENDE UDSALGSPRIS 299,90 kr. 217,90 kr.
Side

Få en kulinarisk oplevelse med Relaxdays’ køkkenredskaber

Det perfekte udstyr til feinschmeckere og amatørkokke! Synes du ikke, at madlavning er et nødvendigt onde i hverdagen, men nærmere en mulighed for at prøve nye ting af og hygge dig med venner og familie? I så fald kan du udvide dit køkken med masser af praktiske redskaber og dekorativt køkkentilbehør her. I Relaxdays’ webshop kan du finde praktiske løsninger til at skabe orden i køkkenet, samt masser af madbeholdere og talrige madlavningsredskaber og bageartikler til ethvert behov. Vi gør en dyd ud af at udvælge førsteklasses materialer såsom stål eller jern, men du finder også trendy køkkengrej af bæredygtig bambus eller moderne skiffer i vores sortiment. Har du nogensinde prøvet at lave hjemmelavet pasta? Med vores ruller, pastatørrestativer, pastakits og pastaforme kan du slippe din kreativitet løs og være klædt på til diverse pastaeksperimenter. Er du mere til søde sager og elsker at bage? Intet problem! I vores udvalg finder du alt, hvad dit bagerhjerte begærer, så du kan lave de mest enestående tærter, muffins eller småkager. Anskaf dig udstikkere, bagepenselsæt, muffinforme og springforme.

Hvad er det vigtigste basisudstyr i køkkenet?

De mest nødvendige must-haves såsom gryder, pander, bestik og service kan findes i de fleste køkkener. Der er for det meste også tænkt på skærebrætter og knive, når man flytter for sig selv for første gang eller skal i gang med et nyt madlavnings- eller bageprojekt. Men så hører det ofte også op, fordi der er så mange forskellige slags hjælpemidler til køkkenet. Så hvilket køkkenudstyr er virkelig nødvendigt og sparer dig for en masse tidsspilde? Vores praktiske køkkentilbehør gør det lettere at lave mad og at bage. Sier har du brug for for at komme af med overskydende vand ved pasta, salat, frugt og grøntsager. Oplukkere, kirsebærudstenere og pizzaspader er ligeledes praktiske hjælpemidler i forbindelse med de daglige gøremål i køkkenet. I kategorien praktiske skæreredskaber m.m. finder du yderligere værktøjer, som du kan bruge til at forberede eller servere frugter, krydderurter og pizzaer med. Kender du fx vores mangodeler? Prøv den, for med den kan du udstene selv den mest genstridige mango. I køkkener med meget udstyr er det selvfølgelig nødvendigt med et klart ordenssystem. For at beholde overblikket og for at have alting inden for rækkevidde, har du brug for smarte opbevaringsløsninger. I den forbindelse tilbyder vi en række alsidige madbeholdere af glas, bambus og flere dekorative materialer. Funktionelle skabe og reoler såvel som krydderkarruseller hjælper dig ligeledes med at holde køkkenet pænt og ryddeligt. Når du er færidg med at kokkerere dine forretter og livretter og mikse dine yndlingsdrinks, kan du præsentere det hele med vores førsteklasses service. Gør dig klar på dit næste kulinariske eventyr med Relaxdays nu!

Tilmeld dig nyhedsbrev nu og spar 40 kr*

*Rabatten skal indløses via voucherkoden i indkøbskurven. Rabatkoden, som sendes via bekræftelsen på nyhedsbrevet, kan ikke bruges til ordrer, der allerede er afgivet, og kan ikke kombineres med andre rabatkoder. Rabatkoden er gyldig ved en minimumsordreværdi på 399 kr.