Newsletter Header

Opgraderingen til din indbakke

Tilmeld dig nyhedsbrev nu og spar 40 kr*

Så let er det at tilmelde sig

Vær med på moden og hold dig opdateret på de nyeste trends

Mellem irriterende spam og uønskede reklamer får du glæden tilbage i din indbakke med Relaxdays' nyhedsbrev! Hvordan adskiller vores nyhedsbrev sig fra andre, spørger du nok? Hos os får du med passende mellemrum skønne og praktiske tips og tricks i kategorierne bolig, have, sport & fritid. Vores nyhedsbreve er tilpasset sæsonen og tager således kun temaer op, som passer til lige præcis dit liv. Derudover får du også smarte lifehacks hos os, som kan være med til at gøre din hverdag lettere. Og det bedste kommer selvfølgelig til sidst: Med vores nyhedsbrev går du aldrig glip af diverse udsalg og tilbud, så selv din personlige bankrådgiver bliver glad. Hvis du tilmelder dig nu, får du direkte 40 kr rabat på dit næste køb fra en ordreværdi på 399 kr. Altså: Tilmeld dig nu, og nyd godt af de mange fordele med det samme!
(☝️ OBS: Når du har tilmeldt dig, får du en mail med et link, som du skal klikke på for at bekræfte og fuldende tilmeldingen (sørg for at se efter i spammappen).


Se de mest populære produkter hver uge

Find information om de nyeste trends og smarte hverdagstips

Få gode tilbud og rabatter

Relaxdays' nyhedsbrev - din vejviser i livet

Har du brug for nye idéer til dit hjem? Kan du ikke holde dine gamle møbler ud længere? Vil du gerne i gang med en ny hobby? Skal du flytte? Har du lige fået en have? Eller måske et kæledyr? I forhold til alle disse spørgsmål hjælper vi dig på vej! Tilmeld dig Relaxdays' nyhedsbrev nu, og få al den rigtige insiderviden. Hos os kan du holde dig opdateret om:

  • aktuelle trends
  • fede tilbud
  • smarte lifehacks
  • vores mest populære produkter
  • opdateringer i webshoppen
Alt sammen med databeskyttelse for øje! Dine personlige oplysninger er nemlig vigtige for dig - og dermed også for os. Og hvis du synes, det bliver for meget? Intet problem! Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen og tage en lille pause fra os. Det bliver vi ikke sure over! Vi ville derimod glæde os endnu mere over igen at kunne byde dig velkommen hos os!

*Rabatten skal indløses via voucherkoden i indkøbskurven. Rabatkoden, som sendes via bekræftelsen på nyhedsbrevet, kan ikke bruges til ordrer, der allerede er afgivet, og kan ikke kombineres med andre rabatkoder. Rabatkoden er gyldig ved en minimumsordreværdi på 399 kr.