Bolig

Indretning med Relaxdays - Det perfrekte produkt til ethvert rum

Hjemmet er det sted, hvor du føler dig allerbedst tilpas. I dit hjem opholder du dig i din fritid, her arbejder du på nye projekter, her vokser dine børn op, og her nyder du de afslappende stunder med dem, du holder af. Ligegyldigt om din bolig er i byen eller på landet, om det er i en lejlighed eller i et hus, så ønsker alle sig et hyggeligt og dekorativt indrettet hjem. Vi fylder store rum med udfyldende møbler, en masse planter og talrige pyntegenstande, mens vi på bedst mulig vis forsøger at forvandle små værelser til oaser af velvære vha. funktionelle møbler, spejle og vægpynt. Med Relaxdays' møbler kommer du et skridt nærmere din drømmeindretning. I vores sortiment finder du førsteklasses møbler og tilbehør til ethvert rum i hjemmet. Udstyr fx dit køkken med de essentielle madlavningsredskaber eller anskaf dig et nyt sofabord til stuen. Med Relaxdays' produkter kan du ligeledes forvandle sove- eller børneværelset til det ideelle tilflugtssted eller give dit badeværelse et stilfuldt touch med vores bambusmøbler. Gå på opdagelse i vores indretningsartikler til dit hjem med det samme!

Nye produkter til hjemmet

Smarte indretningsideer til dit hjem

Det er ikke altid lige let at holde orden. Det samme gør sig gældende for organisering af opbevaringsplads i små boliger. Dog er det muligt at indrette dit hjem effektivt, flot og komfortabelt vha. nogle få praktiske hjælpeværktøjer og multifunktionelle møbler. Vores praktiske reoler klikkes sammen helt uden besvær og værktøj og kan udvides efter behov. I reolerne kan du opbevare alt fra tøj og legetøj til vigtige papirer. I vores shop finder du ligeledes en lang række smarte produkter til husholdningen, som fx kan bruges til opbevaring eller sortering af dit habengut. Derudover har vi adskillige opbevaringsløsninger til forskellige rum i vores sortiment: Snus eksempelvis rundt i vores muligheder inden for organisering af skrivebordet, opbevaring af smykker, opbevaring af madvarer samt ordenssystmemer til entéen eller gangen. Funktionalitet er dog ikke alt! I kategorien "boligtilbehør" tilbyder vi alle de nødvendnige, skønne og dekorative produkter, som det kræver at få et stilfuldt hjem. Pynt fx dit hjem med diverse boligtekstiler, dekorativ belysning, billedrammer og førsteklasses potter til dine planter. Gør brug af vores hurtige levering og bestil dine nye møbler og dit nye boligtilbehør fra Relaxdays nu!

Vores indretningsforslag til dig

-12 %
VEJLEDENDE UDSALGSPRIS 299,90 kr. 262,90 kr.
5,0   (1)
-40 %
VEJLEDENDE UDSALGSPRIS 1.119,90 kr. 672,90 kr.
-12 %
VEJLEDENDE UDSALGSPRIS 299,90 kr. 262,90 kr.
4,2   (98)
2,8   (76)
3,9   (60)
4,7   (200)
4,0   (201)
3,4   (149)

Tilmeld dig nyhedsbrev nu og spar 40 kr*

*Rabatten skal indløses via voucherkoden i indkøbskurven. Rabatkoden, som sendes via bekræftelsen på nyhedsbrevet, kan ikke bruges til ordrer, der allerede er afgivet, og kan ikke kombineres med andre rabatkoder. Rabatkoden er gyldig ved en minimumsordreværdi på 399 kr.