Husholdning

Hold dit hjem rent og pænt med husholdningsprodukter fra Relaxdays

Et smagfuldt hjem er skønt og dejligt – men det skal også vedligeholdes og gøres rent. I den forbindelse er der en lang række trælse opgaver såsom at vaske tøj, at støve af, at tørre af og meget mere. Fordi de fleste ikke har lyst til disse opgaver, forsøger vi at lette arbejdet vha. praktisk og motiverende tilbehør og artikler. Hos Relaxdays finder du ikke kun funktionelt grej, men også yderst elegante produkter, der på en og samme tid er flotte at se på og gør arbejdet lettere. Særligt vaskekurve og vasketøjskurve skal leve op til deres formål, men samtidig også være stilfulde: Moderne, klassiske, naturlige eller vintage – hos os finder du den optimale opbevaring til vasketøj til enhver indretningsstil. Med flere rum eller sammenfoldelige designs findes der en passende løsning til lige præcis dine omgivelser og din livsstil. Forskellige farvevarianter og størrelser gør det muligt at finde den helt rigtige vasketøjskurv til dig. Efter du har klaret vasketøjet, er du dog ingenlunde færdig med de huslige pligter: Gulvet skal skrubbes, vinduerne pudses og støvet fjernes. Relaxdays’ forskellige husholdningsprodukter letter din arbejdsbyrde overalt i huset: Hos os finder du alt fra støvkoste over gulvskrubber, vinduesskraber til sammenklappelige spande og svuppere og alt, hvad du ellers har brug for for at få hjemmet til at stråle. Med det nye og rigtige udstyr bliver det huslige arbejde altså bare lidt sjovere. Giv det et skud og del gerne dine erfaringer med os!

System og orden på den nemme måde

Kender vi det ikke alle? Familien melder sin snarlige ankomst og hjemmet ligner noget, der er løgn. Man begynder helt panisk at smide alt ind i skabe og ned i kasser, hvilket som regel ender i endnu mere rod, hvorfor man er nødt til at rydde op i endnu længere tid bagefter. Spar dig selv for alt den stress og forebyg rodet med Relaxdays’ produkter! Her finder du forskellige muligheder og løsninger til badeværelset, stuen, soveværelset, entréen og viktualierummet, så du kan strukture rummene, så det giver mening. På denne måde undgår du stress og det uoverskuelige kaos og er altid klar til at få uventet besøg. Gå på opdagelse i vores opbevaringskasser, -bokse, -tasker eller stabelkasser. Hos os finder du ligeledes praktiske stiger og skamler, så du kan gøre brug af enhver vinkel i hjemmet. Tag også et kig på vores skuffeindsatser, som både skaber orden i hjemmet og inde i skuffen. Hos Relaxdays finder du alverdens produkter, som hjælper dig med altid at have et ryddeligt hjem.

Tilmeld dig nyhedsbrev nu og spar 40 kr*

*Rabatten skal indløses via voucherkoden i indkøbskurven. Rabatkoden, som sendes via bekræftelsen på nyhedsbrevet, kan ikke bruges til ordrer, der allerede er afgivet, og kan ikke kombineres med andre rabatkoder. Rabatkoden er gyldig ved en minimumsordreværdi på 399 kr.