Sport & fritid

Nyd din fritid med Relaxdays

Når du har en lille smule tid mellem arbejdet og de daglige pligter, vil du med garanti gerne bruge den på dine hobbyer og interesser. Spændvidden på fritidsaktiviteter er dog stor og varierer alt efter personlighed. Hos Relaxdays finder du derfor et kæmpe udvalg af hobbyartikler. For den eventyrlystne campist har vi forskellige campingmøbler, - udstyr og telte. Er du typen, der bedre kan lide at tage cyklen? Intet problem! Så går du bare på opdagelse i vores store udvalg af cykeltilbehør. Er du rejselysten, men ikke ligefrem efter camping- eller cykelrejser, har vi ligeledes masser af klassisk rejseudstyr såsom kufferter, strandmåtter eller picnictæpper. Vil du gerne have dit kæledyr med på turen? Så snus rundt i vores sortiment af kæledyrsartikler og find det rette tilbehør til hunden, katten eller andre husdyr. I forhold til den hjemmelige pleje af kæledyrene finder du ligeledes et bredt udvalg af varer såsom børster til hårfjerning, foderskåle og løbegårde. Hvis du har en handyman gemt i maven eller godt kan lide kreative aktiviteter såsom at male eller at sy, er du ligeledes landet det rigtige sted hos os. Relaxdays er leveringsdygtig i alle former for hobby- og fritidsartikler. Gå på opdagelse i vores produkter nu!

Nye produkter til dig

Planlæg den perfekte fest med Relaxdays

Uanset hvilken anledning der er tale om, kræver det en del planlægning, ligegyldigt om det så er et bryllup, en fødselsdag, en afslutningsfest eller en julefrokost. Der skal sørges for alt lige fra lokation hen over dekorationer til musik. Et program skal der ligeledes tænkes på. Hos Relaxdays finder du ikke blot inspiration til din fest, men også tilbehør, pynt og accessories til det perfekte arrangement. For at give dit event det ekstra lille krydderi kan du hos os finde unikt tilbehør såsom konfettikanoner, folieballoner og piñataer og skabe uforglemmelige øjeblikke. Også rekvisitter til fotobokse, drukspil som fx beer pong og sæbeboblemaskiner kan være med til at gøre din fest mindeværdig. Har du en tema- eller udklædningsfest i tankerne? Så er du landet det rigtige sted: Surf rundt i vores udvalg af kostumehatte og udklædninger. Find det rigtige til enhver anledning og skab således årets fedeste fest! Shop nu.

Vores inspiration til dig

-12 %
VEJLEDENDE UDSALGSPRIS 299,90 kr. 262,90 kr.
-30 %
Kun 7 tilbage
VEJLEDENDE UDSALGSPRIS 747,90 kr. 523,90 kr.
-25 %
VEJLEDENDE UDSALGSPRIS 299,90 kr. 224,90 kr.
-17 %
VEJLEDENDE UDSALGSPRIS 299,90 kr. 247,90 kr.
-25 %
VEJLEDENDE UDSALGSPRIS 299,90 kr. 224,90 kr.

Tilmeld dig nyhedsbrev nu og spar 40 kr*

*Rabatten skal indløses via voucherkoden i indkøbskurven. Rabatkoden, som sendes via bekræftelsen på nyhedsbrevet, kan ikke bruges til ordrer, der allerede er afgivet, og kan ikke kombineres med andre rabatkoder. Rabatkoden er gyldig ved en minimumsordreværdi på 399 kr.