Camping

 1. Sidste chance
  Kun 1 tilbage
 2. -25 %
  VEJLEDENDE UDSALGSPRIS 448,90 kr. 336,90 kr.
 3. -23 %
  VEJLEDENDE UDSALGSPRIS 224,90 kr. 172,90 kr.
 4. -23 %
  VEJLEDENDE UDSALGSPRIS 224,90 kr. 172,90 kr.
 5. 709,90 kr.
 6. -33 %
  VEJLEDENDE UDSALGSPRIS 224,90 kr. 150,90 kr.
Side

Ud i det fri!

Camping er ikke blot en populær måde at tilbringe sin ferie på, men for mange mennesker en decideret hobby. Ture i naturen med telt, campingvogn eller autocamper er en afslappende afveksling fra hverdagen, hvor sjælen kan få fornyet energi. Ligegyldigt om det bare er en weekendtur eller en længere rundrejse, giver camping mange muligheder for at tage sig en timeout. For at sikre at campingturen bliver så nem og behagelig som mulig, er det nødvendigt at træffe en række forholdsregler og at have det rette udstyr. Campingborde, campingstole og campingskabe sørger for, at man kan sidde behageligt, mens man spiser, slapper af eller spiller. Da det gerne skal være ukompliceret at fragte campingmøblerne, bør de også fylde så lidt som mulig og være lette at samle og pakke sammen igen. Derudover er det bedst, hvis campingmøblerne er stabile og slidstærke, da rene omgivelser og et perfekt underlag ikke altid er en selvfølge. Hos Relaxdays finder du et stort udvalg af forskellige campingmøbler til den perfekte campingtur!

Udstyr til alle situationer

Især på længere campingture er det ikke kun vigtigt at have praktiske møbler, men også afgørende at have et stort udvalg af udstyr. Alt efter rejsemål er det nemlig ikke altid givet, at du har adgang til restauranter og bade-/toiletfaciliteter. Særligt på ture i den åbne natur er det derfor vigtigt med de rette sikkerhedsforanstaltninger og det fornødne campingudstyr. Udover de gængse standardting såsom campinglamper eller vanddunke kan det også være vigtigt og praktisk at anskaffe sig eksempelvis kølebokse eller pumper til luftmadrasser. I tilfælde af dårligt vejr er det selvfølgelig også afgørende at få medbragt regnslag og paraplyer. Vær med andre ord forberedt på enhver situation og anskaf dig alt det nødvendige udstyr hos Relaxdays, inden du tager afsted. På denne måde er der intet, der kan gå galt på campingturen eller på festivalen.

Tilmeld dig nyhedsbrev nu og spar 40 kr*

*Rabatten skal indløses via voucherkoden i indkøbskurven. Rabatkoden, som sendes via bekræftelsen på nyhedsbrevet, kan ikke bruges til ordrer, der allerede er afgivet, og kan ikke kombineres med andre rabatkoder. Rabatkoden er gyldig ved en minimumsordreværdi på 399 kr.