Wellness

Kobl fuldstændigt af!

Alle kender følelsen af at skulle tage sig af arbejdet, hobbyen, familien, vennerne og husholdningen på samme tid, hvilket hurtigt kan føre til stress. Ofte resulterer det i, at man ikke har noget tid til sig selv. Hvis der så ovenikøbet er problemer på en af fronterne, skrider den tætpakkede tidsplan, så man fuldstændigt mister overtblikket og modet. Stress kan hurtigt få konsekvenser for ens sundhed og generelt have en negativ indvirkning på ens velbefindende. Hovedpine, koncentrationsbesvær og appetitløshed er kun nogle af de mulige symptomer. Men hvordan får man nemmest integreret ro og wellness som en fast del af hverdagen? Man har nu en gang ikke altid mulighed for at tage sig en timeout eller tage på wellnessophold over weekenden. Alligevel skal man prøve at holde nogle faste tidspunkter på dagen fri, hvor man kan trække vejret dybt. Gåture, et varmt bad, en kop varm chokolade eller sport kan være med til at skabe et tiltrængt afbræk. Med vores hovedmassageapparater, massagebolde og elektriske massageapparat kan du forkæle dig selv lidt ekstra og slappe af i nogle minutter i hverdagen.

Wellness overalt og til enhver tid

Wellnessophold er dejlige og afslappende. Men hvor ofte får man egentlig taget sig sammen til at pakke bekymringerne væk og komme afsted? Da det nærmere er undtaglesen end reglen, kan du lige så godt skabe din egen personlige wellnessoase derhjemme med Relaxdays. Vores store udvalg af wellnessprodukter gør det muligt at koble af i næsten alle situationer. Med vores ansigtsbørster kan du give din hudplejeplejerutine et afslappende element. Med vores massageruller, massageapparater og kløpinde kan du give dig selv eller dine nærmeste et lille moments fuld forkælelse, hvor spændinger og muskelsmerter mildnes takket være stimulation af blodcirkulationen og ømme punkter. Vores fodmassageruller er superlette at integrere i hverdagen: Bare stil dem under skrivebordet, så du altid er klar til lidt selvforkælelse. Vores nakkepuder og varmeflasker er velegnede til at have med på farten eller på rejser. Und dig selv lidt wellness overalt og til alle tider med Realxdays!

Tilmeld dig nyhedsbrev nu og spar 40 kr*

*Rabatten skal indløses via voucherkoden i indkøbskurven. Rabatkoden, som sendes via bekræftelsen på nyhedsbrevet, kan ikke bruges til ordrer, der allerede er afgivet, og kan ikke kombineres med andre rabatkoder. Rabatkoden er gyldig ved en minimumsordreværdi på 399 kr.