Varmedunke

Hyggelige varmedunke fra Relaxdays

Ved de fleste smerter og irritationer i kroppen og musklerne kan en varmedunk afhjælpe problemet. Om det så er nakkesmerter efter en lang arbejdsdag, mavesmerter eller kulde efter en tur i sneen. Slap af og få varmen med en af vores varmedunke med eller uden betræk nu!

Dét kan en varmedunk hjælpe dig med

Der findes en lang række smerter og spændingerne, som du kan lindre med en varmedunk. Derudover kan de selvfølgelig også bruges til at give dig varme og få dig til at føle dig veltilpas. Vores varmedunke har mange anvendelsesmuligheder, hvorfor vi har lavet en sammenfatning her:

  • Menstruations- og mavesmerter: Hvis du lider af mavekramper, kan det virkelig anbefales at bruge en varmeflaske. Varme fremmer nemlig blodomløbet, så dine muskler slapper af, og kramperne går i sig selv igen. Desuden mærker du ikke smerterne i lige så grad pga. varmen.
  • Få varmen og fald nemmere i søvn: Hvis du bliver holdt vågen af iskolde fødder om natten og bare ikke kan få varmen, giver det rigtig god mening at bruge en varmedunk. Varmen hjælper dig med at slappe af i kroppen, så du falder til ro. Du kan også forvarme din seng eller tage varmeflasken med dig, når du hopper under dynen om aftnen.
  • Muskelspændinger: Som nævnt ovenfor hjælper varme dig med at slappe af i musklerne. På denne måde kan du lindre spændinger i nakken eller skuldrene og løsne muskelknuder med en varmedunk.
  • En kold „varme“dunk: Hvis man har brug for at blive kølet af på en varm sommerdag eller gerne vil have noget koldt på efter et slag, kan man også bruge en varmedunk. I så fald fyldes den bare med koldt vand, lægges i køleskabet, og wupti så har du den ideelle kølepose i løbet af ingen tid.

Du finder følgende varmedunke i vores sortiment

Hos Relaxdays kan du bestille XL varmeflasker til børn og voksne. Vores varmedunke kan rumme to liter og fås med eller uden betræk. Derudover holder de tæt, hvilket er enormt vigtigt ved varmeflasker. Skruelåget er let at håndtere og gør flasken let at lukke takket være det praktiske håndtag.
De hyggelige, grå betræk føles rare på huden og dæmper varmen. Vores varmedunke uden betræk fås i farverne blå, grøn, grå, pink eller rød. Rillerne på begge sider regulerer varmen på vandet og gør, at varmedunkene har et godt greb. Når du fylder vand i varmedunken skal du være opmærksom på ikke at fylde kogende vand i, men nøjes med varmt vand. Vandet må maksimalt være 60°C, og ved gravide og børn bør temperaturen ikke overstige 40°C. Desuden anbefales det kun at fylde varmedunkene med to tredjedele vand og vente med at lukke dem, til der er kommet lidt luft ind i dem.

Køb varmedunke online til fordelagtige priser hos Relaxdays nu

Find dig godt til rette på sofaen sammen med din nye varmedunk. Få en behagelig varme i kroppen, mens du slapper af med at læse en bog, besejr en forkølelse eller få bugt med menstruationssmerter eller muskelspændinger. I vores shop finder du i øvrigt også andre wellness- og sundhedsprodukter såsom redskaber til hovedbundsmassage, ansigtsbørster eller fodruller. Shop løs hos Relaxdays nu, slip for at betale for leveringen, og snart kan du glæde dig over din nye varmedunk!