Betaling

Apple Pay

Med Apple Pay bliver det let og hurtigt at shoppe via din iPhone her hos os. Når du har gemt dine betalingsoplysninger i Wallet-appen, vælger du ganske enkelt Apple Pay som betalingsmetode, når du skal til at betale. Efterfølgende bliver du bedt om at bekræfte din betaling med Face ID eller Touch ID. På en MacBook Pro bekræfter du din ordre vha. Touch ID på din Touch Bar. Hvis du bruger en MacBook eller en Mac uden Touch Bar, sker bekræftelsen vha. din iPhone eller dit Apple Watch.

Google Pay

Hvis du har installeret Google Pay på en af dine enheder, kan du bruge det som hurtig og ukompliceret betaling af dine online bestillinger. Det eneste, du skal gøre, er at vælge Google Pay som betalingsmetode, når du er nået til betalingen. Hvis du endnu ikke har brugt Google Pay, skal du først udfylde og gemme dine betalingsoplysninger i appen. For at afslutte betalingen bliver du bedt om at bekræfte din identitet på den givne enhed.

Forbind

Visa

Vores butik understøtter betaling med Visa

American Express

Vores butik understøtter betaling med American Express

Mastercard

Vores butik understøtter betaling med Mastercard

PayPal

Med PayPal Express kan du klare dine køb hos os endnu hurtigere. Ved at trykke på PayPal Express-knappen bliver du ført direkte videre til din PayPal-konto. Her skal du ikke gøre andet end at logge ind og bekræfte købet. På denne måde undgår du at skulle indtaste alle bestillings-, leverings- og betalingsoplysninger, da det klares automatisk og sikkert af din PayPal-konto.

Amazon Pay

Gør det let at shoppe og brug oplysningerne gemt på din Amazon-konto. Betal sikkert og slip for at indtaste dine leverings- og betalingsoplysninger. Du er omfattet af A-Z garantien - præcis som når du handler på Amazon.

Faktura

Overfør beløbet til vores konto. Så snart pengene er gået ind, behandles din ordre og pakken sendes afsted.

Klarna

Køb på faktura: Som regel har du 30 dage fra fakturadatoen til at betale din faktura hos Klarna. Du betaler først, når du har modtaget varerne. Du kan slappe af, mens du handler, færdiggøre din ordre og tjekke produkterne derhjemme.