Betaling

Apple Pay

Med Apple Pay bliver det let og hurtigt at shoppe via din iPhone her hos os. Når du har gemt dine betalingsoplysninger i Wallet-appen, vælger du ganske enkelt Apple Pay som betalingsmetode, når du skal til at betale. Efterfølgende bliver du bedt om at bekræfte din betaling med Face ID eller Touch ID. På en MacBook Pro bekræfter du din ordre vha. Touch ID på din Touch Bar. Hvis du bruger en MacBook eller en Mac uden Touch Bar, sker bekræftelsen vha. din iPhone eller dit Apple Watch.

Google Pay

Hvis du har installeret Google Pay på en af dine enheder, kan du bruge det som hurtig og ukompliceret betaling af dine online bestillinger. Det eneste, du skal gøre, er at vælge Google Pay som betalingsmetode, når du er nået til betalingen. Hvis du endnu ikke har brugt Google Pay, skal du først udfylde og gemme dine betalingsoplysninger i appen. For at afslutte betalingen bliver du bedt om at bekræfte din identitet på den givne enhed.

Forbind

Przelewy24

I Polen er den foretrukne betalingsmetode bankoverførsel. Przelewy24 eller p24 er en nem betalingsmetode direkte tilgængelig i din webbank. Når du skal afslutte din bestilling, vælger du ganske enkelt din bank og angiver herefter de nødvendige oplysninger. Derefter bliver du ført videre til din webbank, hvorefter du bekræfter dit køb med en kode, og så bliver overførslen gennemført med det samme.

iDEAL

iDeal er den mest populære betalingsmetode online i Holland. Hvis du har appen og har en konto hos en samarbejdende, hollandsk bank, kan du bruge iDeal. Du betaler nemt, uden gebyrer, automatisk og ganske sikkert online i din webbank. Efter du har angivet og bekræftet dine kontooplysninger bliver din betaling gennemført med det samme, hvorefter vi får en bekræftelse på din betaling og sender så din vare afsted straks.

Giropay

Med giropay kan du betale med det samme i vores webshop via din webbank. Så snart din indkøbskurv er fuld, vælger du giropay som betalingsmetode og angiver dine oplysninger, og resten klarer giropay for dig. Sådan kan du nemt, hurtigt og sikkert handle hos Relaxdays med PIN- og TAN-kode.

PayPal

Med PayPal Express kan du klare dine køb hos os endnu hurtigere. Ved at trykke på PayPal Express-knappen bliver du ført direkte videre til din PayPal-konto. Her skal du ikke gøre andet end at logge ind og bekræfte købet. På denne måde undgår du at skulle indtaste alle bestillings-, leverings- og betalingsoplysninger, da det klares automatisk og sikkert af din PayPal-konto.

Amazon Pay

Gør det let at shoppe og brug oplysningerne gemt på din Amazon-konto. Betal sikkert og slip for at indtaste dine leverings- og betalingsoplysninger. Du er omfattet af A-Z garantien - præcis som når du handler på Amazon.

Faktura

Overfør beløbet til vores konto. Så snart pengene er gået ind, behandles din ordre og pakken sendes afsted.