Betaling

Apple Pay

Med Apple Pay bliver det let og hurtigt at shoppe via din iPhone her hos os. Når du har gemt dine betalingsoplysninger i Wallet-appen, vælger du ganske enkelt Apple Pay som betalingsmetode, når du skal til at betale. Efterfølgende bliver du bedt om at bekræfte din betaling med Face ID eller Touch ID. På en MacBook Pro bekræfter du din ordre vha. Touch ID på din Touch Bar. Hvis du bruger en MacBook eller en Mac uden Touch Bar, sker bekræftelsen vha. din iPhone eller dit Apple Watch.

Google Pay

Hvis du har installeret Google Pay på en af dine enheder, kan du bruge det som hurtig og ukompliceret betaling af dine online bestillinger. Det eneste, du skal gøre, er at vælge Google Pay som betalingsmetode, når du er nået til betalingen. Hvis du endnu ikke har brugt Google Pay, skal du først udfylde og gemme dine betalingsoplysninger i appen. For at afslutte betalingen bliver du bedt om at bekræfte din identitet på den givne enhed.

PayPal Express Checkout

Med PayPal Express kan du klare dine køb hos os endnu hurtigere. Ved at trykke på PayPal Express-knappen bliver du ført direkte videre til din PayPal-konto. Her skal du ikke gøre andet end at logge ind og bekræfte købet. På denne måde undgår du at skulle indtaste alle bestillings-, leverings- og betalingsoplysninger, da det klares automatisk og sikkert af din PayPal-konto.

Faktura

Overfør beløbet til vores konto. Så snart pengene er gået ind, behandles din ordre og pakken sendes afsted.

Amazon Pay

Gør det let at shoppe og brug oplysningerne gemt på din Amazon-konto. Betal sikkert og slip for at indtaste dine leverings- og betalingsoplysninger. Du er omfattet af A-Z garantien - præcis som når du handler på Amazon.

PayPal PLUS

Når du har modtaget din ordrebekræftelse, bliver din PayPal-konto aktiveret. Hvis betalingen bliver afbrudt, kan du foretage betalingen via din PayPal-konto. Så snart vi har modtaget betalingen, sendes pakken til din leveringsadresse så hurtigt som muligt. Denne betalingsmetode kan bruges af kunder i alle lande.