Have

Skab den perfekte have

I haven er der masser af arbejde hele året rundt. Ligegyldigt om det er en have, der udelukkende består af blomster, grøntsager, buske eller plæne, så kræver den rigtige pleje tid og kærlighed. For at gøre havearbejdet så effektivt som muligt, har du naturligvis brug for det rette tilbehør og værktøj. I vores sortiment finder du et kæmpe udvalg af forskellige artikler til planter, vanding, pleje af plænen og almindeligt havearbejde. Gå på opdagelse i vores sortiment af haveartikler nu og høst frugten af din søgen, så du kan anlægge din have præcist, som du vil. Ligegyldigt om du er på udkig efter potter eller plantekasser, har brug for væksthuse eller søger den helt rigtige trillebør, så finder du det hos Relaxdays! Start din jagt efter den perfekte have nu.

Nye haveprodukter

Din have - et sted hvor du kan tanke energi

Udover hårdt arbejde og forefaldende opgaver er en have selvfølgelig også lig med nydelse. Det grønne og naturen fungerer som et rekreativt sted, som skaber en modvægt til hverdagens stress og jag. I haven kan man lade sindet vandre, læne sig tilbage i havestolen og nyde roen. Uafhængigt af årstid kan haven fungere som et sted, hvor man kan komme til hægterne: Find dig godt til rette i hængekøjen, slik sol på solvognen eller slap af på picnictæppet - i haven sker alt i ro og mag. Hvis det skal være lidt mere festligt, er haven selvfølgelig også et glimrende samlingspunkt til familiesammenkomster, grillaftner eller udendørsspil. For at gøre øjeblikkene og timerne i haven uforglemmelige, kan du finde alle de nødvendige haveartikler og alt det nødvendige tilbehør hos Relaxdays. Gå på opdagelse i vores store udvalg med det samme.

Udvalgte haveartikler til dig

Tilmeld dig nyhedsbrev nu og spar 40 kr*

*Rabatten skal indløses via voucherkoden i indkøbskurven. Rabatkoden, som sendes via bekræftelsen på nyhedsbrevet, kan ikke bruges til ordrer, der allerede er afgivet, og kan ikke kombineres med andre rabatkoder. Rabatkoden er gyldig ved en minimumsordreværdi på 399 kr.