Havemøbler

Slap af og nyd solen

Når de første varme solstråler bryder igennem, er der ikke meget der kan holde os indendørs. Vi vil ud i det fri, bruge tid i haven og bare slikke sol. Derfor er det også en nødvendighed med de rette havemøbler. Havemøblerne er ikke kun flotte og giver liv i haven, men er selvfølgelig også praktiske. Ligegyldigt om du griller eller spiser morgenmad i haven, kan du ikke undvære bord og stole. Til fester og andre begivenheder er vores pavilloner ideelle, hvis vejret ikke vil, som du vil, eller hvis festen bliver ved til langt ud på natten. For at kunne slappe af og koble af finder du hos os også hængekøjer, gyngestole og solvogne. På denne måde kan du ligge og glemme hverdagens stress og jag og samtidig blive brun. Pas dog på: Lad være med at ligge og stege for længe, så du ikke bliver forbrændt. For at forebygge dette finder du hos Relaxdays ligeledes parasoller, markiser eller solsejl. Således kan du altid finde en plads i skyggen og alligevel nyde havens idyl.

Uforglemmelige dage i haven

Om sommeren foregår det meste af tiden i haven. Ligegyldigt om den står på havearbejde, afslapning, solbadning eller grillfest med vennerne, elsker vi at nyde tiden under den åbne himmel. Med de rette havemøbler og dertilhørende tilbehør bliver stunderne i haven endda endnu skønnere og endnu mere behagelige.
I vores sortiment finder du bl.a.:

  • Havestole
  • Haveborde
  • Pavilloner
  • Parasoller
  • Markiser
  • Hængekøjer
Alle havemøbler kan selvfølgelig også bruges på terrassen eller balkonen, hvor de lægger op til afslapning og gode stunder. De sammenklappelige varianter af havemøblerne er derudover yderst pladsbesparende og kan hurtigt pakkes sammen og stilles væk efter behov. Uafhængigt af stil finder du hos Relaxdays med sikkerhed det rette havebord eller de rigtige havestole, ligegyldigt om du er til moderne eller klassiske havemøbler eller til havemøbler af træ, metal eller plastik.

Tilmeld dig nyhedsbrev nu og spar 40 kr*

*Rabatten skal indløses via voucherkoden i indkøbskurven. Rabatkoden, som sendes via bekræftelsen på nyhedsbrevet, kan ikke bruges til ordrer, der allerede er afgivet, og kan ikke kombineres med andre rabatkoder. Rabatkoden er gyldig ved en minimumsordreværdi på 399 kr.