Borde

Haveborde til fælles aftner under åben himmel

Pølserne er lagt på grillen og gæsterne bliver budt på en velkomstdrink til en hyggelig aften, eller måske er familien samlet til morgenmad en sommerlig søndag morgen. På solrige dage er der behov for haveborde, der giver plads til mad, drikkevarer, spil og meget mere - uanset hvad anledningen er. Hos Relaxdays finder du et stort udvalg af forskellige haveborde i moderne designs med mange anvendelsesmuligheder. Shop til en behagelig sommer i din have nu!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%

Hvilket havebord passer bedst til dig?

Når du skal vælge havebord, kommer det an på personlig smag, hvad det skal bruges til og den ønskede størrelse. Alle vores borde til udendørs brug er fremstillet af vejrbestandige materialer og holder derfor længe. Der er dog ikke gået på kompromis med udseendet, da Relaxdays' haveborde også holder rent visuelt. I vores sortiment finder du firkantede, kvadratiske og runde borde såvel som ståborde. De fleste Relaxdays haveborde består af stålstel med en plastikbordplade, som alt sammen er let at vedligeholde og rengøre. Desuden er bordene robuste og stabile og lader dig dermed aldrig i stikken. Hvad angår design, kan du vælge imellem elegant træfinish, stilfuld sort, diskret sort-hvid-kombinationer og klassisk rattan-finish. Komplimentér din naturligt anlagte have eller giv din grønne oase et moderne twist.

Vores udvalg af multifunktionelle haveborde

Hos Relaxdays er det vores fornemste opgave at kunne tilbyde dig praktiske løsninger, der kan være med til at gøre din hverdag lettere og som kan bruges på flere forskellige måder. Derfor er de fleste af vores haveborde sammenklappelige og nogle af dem også udstyret med et praktisk bæregreb. Hvis du kun har lidt plads til rådighed på terrassen eller i haven, kan du således nøjes med kun at stille dem frem, når du har brug for dem og så pakke dem væk igen, når de ikke længere er i brug for at spare plads. For dem, som kun har behov for et havebord en gang imellem eller bare gerne vil have et stående i kælderen som reserve til større selskaber, er dette et nemt alternativ. De klapbare haveborde er dog ikke mindre robuste og stabile, men opbevarer tappert dine retter og drinks.

Bestil haveborde online hos Relaxdays nu

Udvælg det optimale udendørs bord hos Relaxdays nu og skab plads i haven til masser af måltider og spilaftner i det fri. Bordene kan selvklart også bruges indenfor eller stilles på balkonen. Hvis du også er på udkig efter andre møbler og andet tilbehør til din balkon, går du ikke forgæves hos os. Bestil haveborde uden leveringsomkostninger hos Relaxdays nu!