Siddemøbler

Behagelige siddepladser til haven

Når vejret er godt, er det bare med at komme ud i en fart. For der er ikke noget skønnere end bare at sidde i haven og nyde solen og den friske luft. Mangler du stadig de passende møbler til din have eller terrasse? Så er du landet det rigtige sted her. Her finder du havebænke, klapstole, sammenklappelige skamler og alt, hvad du ellers skal bruge, til dit udendørsområde.

En rolig plads under åben himmel

Mangler du en hyggelig plads imellem gangstier, blomsterbede og grønne flader i haven? Så find et passende siddemøbel hos Relaxdays. Hos os finder du følgende havemøbler:

  • Havebænke
  • Havestole
  • Skamler
  • Hængekøjer
  • Liggestole
  • Campingstole
  • Gyngestole
Nyd en kold drink på de lune aftner i haven på en af vores bænke. Hos Relaxdays finder du havebænke i romantisk stil, i naturligt træ eller enkle, moderne bænke af metal. Hvis du skal være vært for en grill- eller havefest er vores klapstole eller skamler perfekte. De kan nemlig hurtigt klappes op og i igen. Når der skal slikkes sol, er vores liggestole eller udendørs gyngestole tilgengæld det rigtige valg. I dem kan du bare læne dig tilbage og nyde vejret. Vores siddemøbler fås i forskellige designs og farver, så du finder det helt rigtige til lige netop din have. Surf rundt i vores store sortiment nu!

Hop op i hængekøjen

Efter en lang dag på det lumre kontor er der ikke noget bedre end at koble helt af i haven, når man kommer hjem. Og den ultimative måde at koble af på er i en hængekøje! Her kan du glemme hverdagens stress og jag, hvile dig, læse en bog eller måske tage en lille morfar. Hos Relaxdays finder du forskellige hængekøjer, som både kan hænges op udenfor og indenfor. De pladsbesparende hængekøjer kan ligeledes tages med på camping eller festivaller. Vha. karabinhagerne hænges hængekøjerne let og sikkert op. Vælg imellem forskellige farver og materialer og find en hængekøje, der passer til lige netop dine behov.

Alt til haven hos Relaxdays

Er du også på udkig efter andet skønt og praktisk udstyr til haven? Så gå på opdagelse i vores kæmpe haveafdeling og find alt til dine planter, grillen, dyr og meget mere. Bestil nemt og bekvemt online, og få det hele leveret lige til døren!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%