Beskyttelse mod solen

Det perfekte udstyr til varme solskinsdage

Når solen skinner for fuld drøn, er det rart at have et sted med skygge, så man ikke får hedeslag. På balkonen, terrassen eller i haven er der dog ikke altid naturlig skygge fra træer eller facader. Derfor er man nødt til at ty til hjælp i form af solskærme, parasoller eller markiser. Hos Relaxdays finder du et stort udvalg af forskellig beskyttelse mod solen til dit udendørsareal.

Med Relaxdays parasoller har du altid et sted med skygge

Om sommeren kan vi godt lide at være ude og nyde det dejlige og varme vejr. Man skal dog være opmærksom på ikke at udsætte sin krop for den alt for skarpe sol. Ellers bliver man hurtigt solskoldet, hvilket som bekendt ikke er sundt for huden. Desværre er det bare ikke alle, der er så heldige at have en altan med skygge eller en have med træer, som kan skærme af for solen. Ved havet eller i friluftsbadet er der også ofte begrænset med skygge. For at du alligevel kan finde læ for solen, kan du finde den parasol hos Relaxdays, som passer til lige netop dine behov. Hos os finder du således firkantede parasoller, hængeparasoller og 2-i-1 parasoller, som også kan bruges som strandtelt. Vores store udvalg af kulørte farver og modeller giver dig mulighed for at finde den optimale solskærm til balkonen, terrassen, haven og stranden. Har du allerede en parasol, men mangler en passende fod? Så er du ikke gået forgæves her hos os! Vi har forskelligt tilbehør til at fastgøre din parasol: Vi har bl.a. jordspyd, parasolholdere til altanen og diverse parasolfødder i forskellige design. Klik rundt i vores udvalg nu, og find alt du skal bruge til din parasol.

Den perfekte markise

Er du træt af altid at skulle slå parasollen op og ned, slæbe den frem og tilbage og tage den ind, når det blæser? Måske er du på udkig efter en mere permanent løsning til at få skygge på i haven, på terrassen eller altanen? Så kan en markise eller et solsejl være det rigtige for dig! Naturligvis kan disse former for beskyttelse mod solen heller ikke blive udenfor hele året, men når du først har fastgjort dem om foråret, har du ro ind til efteråret og kan nyde skyggen. Vores markiser kan både monteres vertikalt og horisontalt. Relaxdays' klemmemarkiser monteres uden at skulle bore og passer til enhver altan, da de kan indstilles i højden. Vores solsejl kan fås i rektangulære, kvadratiske eller trekantede modeller og i en masse forskellige farver, så du finder det helt rette til din terrasse. Find den passende solbeskyttelse til dig i vores sortiment nu.

Bestil enhver form for beskyttelse mod solen online hos Relaxdays nu

Ligegyldigt om det er til terrassen, altanen, haven eller friluftsbadet, så finder du den perfekte beskyttelse mod solen til dine behov hos Relaxdays. Vælg imellem parasoller, markiser og solsejl og andet tilbehør hos Relaxdays, og find en plads i skyggen, hvor du kan slappe af. Bestil nemt og bekvemt online, og få det hele leveret lige til døren!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%