Grill

 1. -31 %
  VEJLEDENDE UDSALGSPRIS 523,90 kr. 359,90 kr.
 2. Fra
 3. 448,90 kr.
 4. -25 %
  VEJLEDENDE UDSALGSPRIS 299,90 kr. 224,90 kr.
 5. Sidste chance
  Kun 1 tilbage
 6. -33 %
  VEJLEDENDE UDSALGSPRIS 448,90 kr. 299,90 kr.
 7. -33 %
  VEJLEDENDE UDSALGSPRIS 224,90 kr. 150,90 kr.
 8. -33 %
  VEJLEDENDE UDSALGSPRIS 224,90 kr. 150,90 kr.
Side

Sommer, sol og grill!

Når dagene igen bliver længere, lysere og varmere, kommer det uundgåelige spørgsmål: Hvornår skal vi grille igen? Mange mennesker fyrer op i grillen hele året rundt, men for en del begynder grillsæsonen først for alvor i foråret, som også i den grad lægger op til at grille. Spørgsmålet er selvfølgelig også helt fortåeligt, eftersom man kan smide et utal af lækre råvarer på grillen. Du kan fx trylle med kød, grøntsager, ost og forskellige slags brød. Kun fantasien sætter grænser. Alle familier og vennekredse har deres egne idéer og forestillinger om, hvad den perfekte grillaften indebærer. Vigtigt er det dog at have den passende grill og det rette udstyr, alt efter hvor festen finder sted. For at du kan komme perfekt i gang med grillsæsonen, kan du finde den helt rette grill hos os. Du finder alt fra klap-ud-griller til kuglegriller til skovturen eller campingturen, elektriske griller til sommernætterne på balkonen, rustikke bålfade af støbejern eller trebenede hæve-/sænkegriller, der skaber en hyggelig lejrbålsstemning. Få mest mulig nydelse ud af grillsæsonen og køb den perfekte grill for dig nu.
Hvis du allerede har den rigtige grill, er der ikke meget, der kan gå galt. Med mindre du selvfølgelig mangler det basale udstyr såsom grilltang, grillstarter eller grillspartel. Også her kan vi være behjælpelige med vores bredspektrede udvalg.

Den perfekte grillfest med Relaxdays

At grille handler ikke kun om næring. Vi danskere elsker at tilbringe tid sammen med at tilberede mad på denne måde i fællesskab med venner, familie eller kolleger, hvorfor vi udnytter enhver en chance for at samles om grillen. Udover selve grillen og udstyret er det selvfølgelig også med til at højne stemningen, hvis man har de rette omgivelser. Med lyskæder, stearinlys og lamper kan du fx skabe den helt rette atmosfære, om det så er på terrassen eller balkonen. Tag også et kig på vores store udvalg af køkken- og grilltilbehør. På denne måde får dine retter lige et ekstra nøk opad. Du kan ligeledes gå på opdagelse i vores øvrige tilbud og skabe en grillfest, som sent bliver glemt.

Tilmeld dig nyhedsbrev nu og spar 40 kr*

*Rabatten skal indløses via voucherkoden i indkøbskurven. Rabatkoden, som sendes via bekræftelsen på nyhedsbrevet, kan ikke bruges til ordrer, der allerede er afgivet, og kan ikke kombineres med andre rabatkoder. Rabatkoden er gyldig ved en minimumsordreværdi på 399 kr.