Fitness

Side

Kom i form derhjemme – Intet problem med det rette udstyr

Styrketræning, balancetræning, yoga eller pilates: Relaxdays har et bredt udvalg af udstyr til hjemmetræningen. Med alle de rette træningsredskaber i hjemmet er det ikke længere en undskyldning, at du ikke nåede at komme i træningscentret. Efter en lang arbejdsdag behøver du ikke at skulle nogle steder eller at vente på, at en anden bliver færdige med et redskab. Følg i stedet et fuldt træningsprogram i dit eget hjem.
Især dem, som arbejder på kontor, bør gribe muligheden for at træne ubrugte muskelgrupper, når de får fri fra arbejde. Brug mavetrænere, træningselastikker, lårtræningsredskaber og steppere til at stimulere så mange forskellige muskler som muligt. Derudover kan du hos os købe træningsredskaber såsom pull up bars eller boksepuder såvel som praktisk træningsudstyr. Kølende håndklæder og push up bars er ligeledes nogle skønne tilføjelser til din træning, og til yoga og pilates finder du hos os alt det fornødne udstyr.
Skab dit eget træningscenter derhjemme og nå dine sporstlige mål! Ligegyldigt om du gerne vil tabe dig, opbygge muskler eller vil have en bedre kondition, hjælper Relaxdays dig med at nå dem!

Dét kan du opnå ved hjælp af balancetræning

Hvis man gerne vil træne hele kroppen, bør man også fokusere på balance og ligevægt. Balancetræning fremmer en rigtig kropsholdning og hjælper dig med at opbygge solide stabiliserende muskler. Balancetræning er i øvrigt godt til genoptræning efter knoglebrud eller skader, men også atleter og amatørsportsudøvere har godt af det. Hvis du altså er interesseret i at træne hele kroppen, kan du tage et kig på vores balanceredskaber!
Ved balancetræning gør du brug af alle dine muskler. Dette sker vha. dynamiske underlag såsom balancebræt eller balancepuder. Kroppen arbejder imod træningsunderlagets bevægelser, så du kan holde balancen, hvorved muskler, led, reaktionsevne og motorik styrkes. Derudover er de små, praktiske balanceredskaber lette at pakke sammen og tage med overalt, når du er på farten. Du kan også sagtens kombinere balancetræningen med styrketræning og dermed følge et mere udvidet træningsprogram.
Gå på opdagelse i Relaxdays’ udvalg af redskaber til balancetræning nu!

Tilmeld dig nyhedsbrev nu og spar 40 kr*

*Rabatten skal indløses via voucherkoden i indkøbskurven. Rabatkoden, som sendes via bekræftelsen på nyhedsbrevet, kan ikke bruges til ordrer, der allerede er afgivet, og kan ikke kombineres med andre rabatkoder. Rabatkoden er gyldig ved en minimumsordreværdi på 399 kr.