Balanceudstyr

Bliv fit med balancetræning

Er du på udkig efter en ny sportslig udfordring? Så forén fitness og sjov og supplér din træning med vores seje balanceudstyr. På denne måde fremmer du ikke kun balanceevnen, men holder dig også i gang rent sportsligt. Find det rette udstyr til din hjemmetræning hos Relaxdays nu, og snart kan du føje et ekstra niveau til dit træningsprogram!

Hvad gør balancetræning i det hele taget godt for?

Hvorfor skal man øve sig i at holde balancen, hvis man ikke har problemer med balanceevnen? Balancetræning er meget mere end bare det: Ved balancetræning bliver dine stabiliserende muskler aktiveret. Det forbedrer din stabilitet, koordination og selvfølgelig også balanceevnen. Men hvad betyder det mere konkret? For det første fremmer balancetræning en bedre kropsholdning og kan således forebygge spændinger, en krum ryg og smerter. På samme tid løsnes muskulaturen op ved balancetræning og virker således afslappende. For det andet mindskes risikoen for skader, hvis du har stærke stabiliserende muskler, da dine bevægelser bliver mere kontrollerede og faktisk også hurtigere. Med Relaxdays' redskaber kan du let træne hjemme i din egen stue og således forbedre balancen. Gå på opdagelse i vores store udvalg nu.

Effektiv træning med balanceredskaberne fra Relaxdays

Hos os har du valget imellem balancepuder og balancebræt til din træning. Vores balancepuder fås i forskellige farver. Med puderne kan du træne din balanceevne, koordination og din styrke. Det styrker din rygsøjle såvel som ryg- og mavemuskulatur. Balancepuderne kan bruges til forskellige stående og liggende øvelser. Redskabets ustabile natur gør, at dine muskler aktiveres og styrkes. Derudover har puderne en nopret overflade, som fremmer blodomløbet. Balancepuderne leveres med en medfølgende pumpe, så du kan gå i gang med det samme.
Relaxdays' balancebræt har samme effekt som vores balancepuder: De styrker de stabiliserende muskler og aktiverer diverse muskelgrupper. Du kan kombinere din balancetræning med forskellige yoga-, pilates- eller styrketræningsøvelser og træne hele kroppen på en ny måde med nye variationer. Brug Relaxdays' balanceredskaber i det fri, derhjemme eller på kontoret og styrk din fitness! Klik dig igennem vores produkter nu og find det perfekte produkt til dig.

Bestil balancebræt og balancepuder online nu

Hos Relaxdays finder du det passende udstyr til dit hjemmetræningsprogram. Bestil et balancebræt eller en balancepude fra Relaxdays allerede i dag, og snart kan du træne dine stabiliserende muskler på en super effektiv måde. Gå i gang med træningen nu og opnå endnu usete højder!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%