Spil og lege

Udvid din spilsamling med Relaxdays

Ligegyldigt om det er på ferien, til jul eller bare en ganske almindelig hverdagsaften, så er spil ofte en del af underholdningen, når man er sammen med familien eller vennerne. Der er et kæmpe udvalg af boldspil, kortspil og selskabsspil og der er uendligt mange variationer. Og når der spilles kan det ofte blive højlydt og gå vildt for sig. Når først kampen går i gang, bliver konkurrencegenet også ofte vækket i os. For de fleste vil gerne vinde og vise, hvad de dur til. For at det ikke bliver kedeligt og for at alle kan vise deres værd, kan det være en god idé at have forskellige slags spil. Hos Relaxdays kan du derfor finde et stort udvalg af forskeliige spil til hele familien. Gå på opdagelse i vores spændende behændighedsspil såsom klodsmajor, lotterier såsom bingo, udendørsspil såsom kroket, fodbold eller badminton eller kortspil såsom whist eller poker. Her er der noget for enhver smag, alder og ethvert antal spillere. Gå på opdagelse nu!

Spilsjov til børn

For børn er spil meget mere end bare en beskæftigelse. De udgør også en unik chance for læring og fremmer kompetencer og egenskaber såsom tålmodighed, kreativitet, motorik, selvværd og ikke mindst koncentration. Det er ikke ensbetydende med, at det ikke skal være sjovt at spille, for det er nu engang sjovere og lettere at lege sig til læring. For rigtigt at kunne stimulere og underholde dine børn har vi derfor et bredt sortiment af børnespil til brug både indendørs og udendørs.
Store og mere actionprægede spil egner sig i højere grad til brug udenfor: Med løbehjul, kæpheste, pedaltraktorer og sække til sækkeløb kommer der hurtigt masser af liv i haven eller gården, som hurtigt laves om til en væddeløbsbane. De små energibundter kan også udkæmpe en vild men harmløs krig med vores brandmandsvandpistoler eller elastikpistoler. Med kridt kan de små dekorere gaden og lade deres fantasi få frit løb. Hos Relaxdays finder du ligeledes et stort udvalg af børnespil til brug indenfor. Du finder alt fra hånddukker til kuglebaner eller stofterninger, og der er noget til børn i alle aldre. Gå på opdagelse i vores brede sortiment nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%