Udendørsspil

Gynger, kastespil, trampoliner etc. - Relaxdays' udendørsaktiviteter

Når temperaturene stiger og dagene bliver længere, vil vi gerne tilbringe så meget tid som muligt udenfor. Men i haven, ved poolen, på dagsture i det fri eller campingferien skal der sørges for underholdning. Især hvis man har børn, forventes det, at underholdningen er i top, så de får brugt al deres krudt og ikke kommer til at kede sig. For at du og ungerne kan have det sjovt i det fri, har I brug for de rette spil og redskaber. Hos Relaxdays finder du et stort udvalg af trampoliner, gynger, udendørsspil og svømmedyr, som er med til at gøre sommerdagene til en fest for ung som gammel.

Sikr den udendørs underholdning med Relaxdays

Vil du gerne forvandle haven til et sandt børneparadis, eller leder du efter nogle sjove aktiviteter, du kan tage med på farten? Ligegyldigt hvad du er på udkig efter, finder du den passende udendørsaktivitet i Relaxdays' webshop. På varme sommerdage er underholdningen sikret med vores oppustelige legetøj til poolen. Plask rundt i vandet med ungerne og deres badedyr, og læg jer efterfølgende på græsset og slap af i solen. Vores praktiske telte til gynger hjælper dig med at forvandle de førsteklasses gynger fra Relaxdays til et hyggeligt gemmested eller en afslappende hule, hvor børnene kan slappe af, efter de er færdige med at lege. Desuden er vores udendørsgynger super lette at sætte op, så du nemt kan anbringe dem forskellige steder i haven. Således sikrer de ikke kun masser af sjov i haven, men kan også sættes op på terrassen eller sågar tages med på campingturen. Glæd dig over en behagelig gynge på ferien og over at kunne tilbyde dine børn en lille legeplads, uanset hvor I befinder jer. Relaxdays' udendørsspil er lette at pakke sammen og er derfor super velegnede til at have med på dags- eller campingture. Spil fx petanque, vikingespil eller 2-i-1 kastespil med venner og familie, når I er sammen afsted under åben himmel. Udstyret med vandpistoler kan ungerne give den fuld gas, og skulle de stadigvæk have energi tilbage efter vandkampen, kan de hoppe rundt og have det sjovt på trampolinen. Praktisk tilbehør såsom trampolinnet eller presenninger kan ligeledes fås i vores online shop, så du kan få glæde af dine udendørsspil og redskaber i så lang tid som muligt. Når sommeren går på hæld, er det dog ikke ensbetydende med, at legen er forbi. Vores gynger og nogle af vores trampoliner er nemlig også velegnede til brug indendørs. Derudover kan vores udendørsspil også opbevares indenfor på regnvejrsdage eller om vinteren.

Kindernachttischlampen und mehr

Auch Tischleuchten sind essenziell für jedes Kinderzimmer, da sie für die unterschiedlichsten Zwecke eingesetzt werden können. Unsere stilvollen Mondlampen eignen sich ganz hervorragend als Lampen für Gutenachtgeschichten oder als Nachtlichter für geruhsame Nächte. Der kleine Mond kann in 16 verschiedenen Farben erstrahlen und ist darüber hinaus stufenlos dimmbar, weshalb Du immer die optimale Helligkeit einstellen kannst. Doch auch herkömmliche Kindernachttischlampen kannst Du im Relaxdays Online Shop bestellen. Tischlampen sind außerdem wichtige Begleiter auf dem Schreibtisch Deiner Kleinen, dem Ort, an dem sie ihre Kreativität beim Zeichnen ausleben, neue Ideen entwickeln oder ihre Schulaufgaben mit Ehrgeiz erledigen. Eine niedliche Lampe mit kleinen Häschen oder Sternen gewährleistet auch bei den anstrengendsten Denkaufgaben die nötige Erleuchtung sowie ein stimmungsvolles Ambiente, in dem man sich gern aufhält.

Bestil udendørsspil og -redskaber online hos Relaxdays nu

Glæd ungerne med Relaxdays' udendørsspil og -legetøj. Tag et slag Kubb, kæmpemikado eller petanque, driv henover vandet med vores baderinge, lig og put i en havegynge eller hop rundt på trampolinen. Uanset hvad er vores havespil, gynger og trampoliner garant for masser af sjove stunder udenfor, når vejret er godt. Yderligere spil - også til indendørs brug - finder du selvfølgelig også i vores sortiment. Gå på opdagelse i vores familiespil, børnelegetøj, kort og dart-produkter nu, og bestil uden leveringsomkostninger hos Relaxdays allerede i dag!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%