Dart

Dartskiver og dartstativer til sjove aftner

Er der noget federe end en indbyrdes konkurrence med vennerne? Hæng dartskiven op, tag pilene i hånden og gå så efter sejren. Med dartskiverne og dartstativerne fra Relaxdays er det slut med kedelige aftner med familien og kedelige private fester. Gå på opdagelse i vores sortiment nu og find det perfekte produkt til dine behov. Sæt i gang!

Hvilken dartskive skulle det være?

Ligegyldigt om det er til voksne eller børn, så har Relaxdays den perfekte dartskive til en sindsoprivende turnering. Vælg imellem vores tosidede dartskive x 2 og vores bløde dartskive, som både kan hænges op på væggen og stå selv. Vores dobbeltsidede dartskive bliver leveret med spidse metalpile, mens den bløde dartskives tilhørende plastikpile med afrundede spidser er noget mere børnevenlige. Vær opmærksom på, at væggen og gulvet kan tage skade, hvis man ikke er forsigtig. Gør dig klar til at spille: Om det så er indenfor, i haven eller på farten. Relaxdays' dartskiver giver dig en aktivitet, der sørger for masser af sjove stunder sammen, glorværdige sejre og bitre nederlag.

Tag et kig på vores alsidige udvalg af dartskiver og tilbehør

Tit rækker det ikke bare at købe en dartskive. Vil du gerne undgå at lave huller og andre skader i væggen derhjemme? Så bestil en passende beskyttelsesring sammen med din dartskive. Beskyttelsesringene fastgøres ganske enkelt til væggen og udgør således en beskyttende flade rundt om skiven, så du ikke ødelægger noget, når det en sjælden gang imellem går galt. Hvis du gerne vil have en mere fleksibel løsning, kan du anskaffe dig en af Relaxdays' dartstativer, som tilmed kan indstilles i højden. Fastgør dartskiven derpå og kast så bare løs. Alternativt kan du bruge vores dartstativer til at holde dine højtalere eller din fladskærm og således nyde godt af deres mange anvendelsesmuligheder.
Elsker dine venner også at spille dart, hvorfor du nu er på udkig efter en festgag eller gave, der sidder i bull's eye? Så tag et kig på vores kapseldartskive. Med denne sjove gadget skal du kaste med kapsler i stedet for pile, og du kan stille den op overalt. Lad dig selv og dine venner overbevise nu med den magnetiske øldartskive!

Bestil hos Relaxdays nu og snart kan du spille dart igen

Dart er et sjovt spil både i blandt venner og for hele familien og kan desuden næsten spilles overalt. Spil sammen i festlokalet i kælderen eller i haven og få masser af skæg og ballade med hinanden. Andre sjove aktiviteter finder du i vores afdelinger med udendørsspil, familiespil eller drikkelege- og spil. Tag et kig på Relaxdays' spil nu og få masser af underholdende stunder med familien og vennerne!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%