Bil

Praktisk tilbehør til enhver køretur

At skrue lidt på bilen, transport til og fra fritidsaktiviter og udflugter i bilen er en fast del af hverdagen for rigtig mange mennesker. Derfor er det også vigtigt med værktøj og tilbehør, som først og fremmest skal være med til at sørge for sikkerhed og komfort. I vores sortiment finder du masser af nyttige artikler såsom trailerlåse eller babyspejle, så du kan holde øje med dit barn på bagsædet. Relaxdays’ holdere til benzindunke til bilen eller væghængte dækreoler til garagen er ligeledes yderst praktiske. På lange køreture – især med børn – er det ikke utænkeligt, at der bliver spildt lidt. I sådanne tilfælde er vores klude til rengøring af bilen og remedier til rengøring af bilruderne optimale. De hjælper dig på pålidelig vis med at holde bilens indre fri for pletter og snavs.
Når I er hjemme igen, vil I selvfølgelig gerne have, at bilen står trygt og beskyttet, hvilket især er en udfordring i storbyer. Særligt i tætbeboede områder er det på trods af eget grundstykke ofte nødvendigt at tænke i kreative løsninger, når det drejer sig om parkering og indkørsler. I vores udvalg finder du derfor fx kegler, afspærringsstolper og trafikspejle. Derudover kan du bestille sæt med parkeringsskiver til udflugter og andre formål i vores shop.

Sådan organiserer du din bils indre rigtigt

Bilen skal også helst være pæn og ren indeni, da et plejet interiør er mere indbydende. Og det er nu engang også sådan, at du så fortsat kan udnytte funktionaliteten og opbevaringspladsen i bilen optimalt med nogle få hjælpemidler. Vores opbevaringslommer til bagsæderne er perfekte til opbevaring af snacks og legetøj på længere køreture. Hvis du ofte køber ind eller transporterer færdige retter i din bil, har vi et udvalg af velegnede transportkasser. De sammenklappelige kasser sørger ikke kun for, at alle dine varer står sikkert i bagagerummet, men kan også let pakkes væk, når de ikke bruges. Skulle du på et tidspunkt få behov for at transportere større genstande fra A til B, fx med en anhænger, anbefaler vi at bruge et net til traileren eller et net til bagagerummet. På denne måde er der ikke noget, der skrider, men opbevares derimod sikkert og stabilt. På trods af dine pelsede dyrevenner, kan du sagtens holde bilen ren med en af vores bilsædetæpper eller bagagerumstæpper.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%