Kæledyr

Side
Side

Praktisk tilbehør til dine elskede kæledyr

Du elsker dine små, pelsede venner og vil have, at de skal have alt, hvad deres små hjerter begærer? Så gå på opdagelse i vores store udvalg af produkter til husdyr. På Relaxdays’ webshop finder du alt det nødvendige udstyr til katte, hunde, fisk, fugle og heste. Vi har masser af praktisk tilbehør, der kan være med til at skabe den perfekte oase af velvære til dine kæledyr. Tag et kig på vores nyttige produkter, der kan gøre hverdagen med kæledyr nemmere. Har du fx set vores pelsplejehandsker eller hårfjerningsbuer? Med dem kan du let og helt smertefrit fjerne hår fra dit kæledyr. For meget pels kan nemlig medføre, at især hunde får det varmt om sommeren og dermed føler ubehag. I så fald er vores kølemåtter en perfekt løsning til at få temperaturen lidt ned. De skal bare puttes i køleskabet en times tid, hvorefter det stakkels kræ kan komme til hægterne igen. Vores foderskåle er ligeledes alsidige. Vores slow-feed-madskåle til hunde og katte forhindrer dine dyr i at overspise takket være de integrerede forhøjninger. På denne måde forebygger du problemer med fordøjelsen og overvægt. Hos Relaxdays er vi altid interesseret i at være leveringsdygtige i alt det nødvendige udstyr i høj kvalitet til dig og dine husdyr.

Skab et hyggeligt og funktionelt hjem til dine dyrevenner

Derhjemme er det selvfølgelig ikke kun dig, der skal føle dig godt tilpas, men naturligvis også dine kæledyr. Store og små dyr har som bekendt forskellige behov, hvad angår et hyggeligt hjem, hvorfor der også er behov for forskelligt udstyr. Ligegyldigt om det drejer sig om et dyr, der lever under vand eller på land, så har vi det hele. Forvandl dine fisks akvarium til et sandt undervandsparadis med vores akvariedekoration eller lyssten. De eksotiske sten optager sollys om dagen og lyser i mørket og giver således en helt enestående stemning.
Din lille hamsters hjem skal selvfølgelig også indrettes. Udstyr det fx med en sjov klatrevæg, hamsterbolde eller hamsterhuler og skab et sted, hvor din lille ven kan lege lystigt, men samtidig slappe af. Det er nemlig vigtigt at bemærke, at hamstere er nataktive dyr og derfor har brug for et tilflugtssted i løbet af dagen.
Relaxdays‘ fuglebure er ideelle til dine fjerede husdyr. Gå på opdagelse i vores forskellige størrelser og farver og giv din fugl et nyt hjem. Skulle du ligeledes være på udkig efter siddepinde eller fuglevolierer, har vi også det i vores sortiment.
Selvfølgelig har vi også et bredspektret udvalg af indretningsartikler til de mest populære kæledyr: Hunden og katten. Sørg for et afslappende sted til din kat med en af vores kattehuler eller -huse og giv den et kradsetræ, hvor den kan hvæse sine kløer. Din hund kan du derimod fornøje med en af vores hundepuder, hundevipper eller mange andre slags hundelegetøj.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%