Katte

Førsteklasses tilbehør og hyggehjørner til din kat

Er din kat din bedste ven og dit kæreste eje? Så skal den selvsagt også føle sig 100 procent hjemme i dit hjem og have de rette forhold, der sikrer, at alle dens behov er dækkede. Katte er ganske vist et af de kæledyr, der er nemmest at holde, men de har stadigvæk brug for at føle sig godt tilpasse og for steder, hvor de kan lege rundt og slappe af. Hos Relaxdays finder du et stort udvalg af nødvendigt udstyr til katte, så kisser får det bedste af det bedste.

Hvad har din bløde beboer brug for?

Katte har diverse behov, som det er op til ejeren at få dækket. Med de rigtige møbler, accessoires og det rette legetøj gør du din firbenede ven yderst tilfreds, så I kan hygge jer sammen i fællesskab. Herunder har vi samlet alt, du behøver:

 • Stimulér missers jagtinstinkt og intellekt:
 • I enhver kat gemmer der sig et stort og farligt rovdyr, som godt kan lide at jage og overmande dets bytte. Derudover er katte super intelligente dyr, som helst skal udfordres. Med Relaxdays' kattelegetøj kommer din kat med garanti aldrig til at kede sig. Med vores interaktive legetøj med hjul, mus og bolde med klokker kan din mis rigtig slå sig løs!
 • Giv din kat et sted, hvor den kan trække sig tilbage:
 • Især hvis du venter besøg og ved, at det godt kan blive lidt højlydt, er det vigtigt, at din kat har et roligt sted for sig selv, hvor den kan undslippe larmen og hvile sig. Til det formål er kattehuler eller kradsetræer med indbyggede kattehuler perfekte.
 • Giv din kat et sted, hvor den kan pleje sine kløer:
 • Apropos kradsetræer! Før din kat går i gang med at kradse i tapetet eller lædersofaen, kan du give den et sted, hvor den kan hvæsse sine kløer. Hos Relaxdays finder du både store og små kradsetræer, der både kan bruges til leg og til en lille lur. Du finder dog også praktiske kradsemåtter i vores sortiment. De kan sættes op på væggen, så din kat nøjes med at kradse på den i stedet for på væggen. Din kat kan således pleje sine kløer, samtidig med du beskytter din væg.
 • Plej din kats pels:
 • Især ejere af katte med lang pels kender problemet. Hele hjemmet er fyldt med hår, selvom man ikke laver andet at støvsuge. Her kan vores hårfjerningsbuer være behjælpelige. Kattebuerne plejer din kats pels ved at fjerne døde hår og hårbolde. Med den medfølgende katteurt kan du berolige din kat, hvis den er lidt skeptisk, og vi har også en model med integreret legetøjsmus i vores sortiment.

  Bestil tilbehør til din kat online hos Relaxdays nu

  Gør dit hjem kattevenligt, og forkæl din lille pjevs med Relaxdays' produkter til katte. I vores sortiment finder du ligeledes foderskåle såvel som andet praktisk tilbehør til andre kæledyr såsom hunde, fisk eller gnavere. Bestil online og uden leveringsomkostninger hos Relaxdays nu, og skab de perfekte omgivelser for dine dyrevenner derhjemme!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%