Fest

Der er altid noget at fejre!

Fødselsdage, bryllupper, ferier, rejser, jul, påske, studenterfester, forfremmelser – i løbet af et år er der masser af anledninger til at fejre og holde fester. Nogle gange er man gæst og kan lade sig opvarte, mens man andre gange selv er vært og ansvarlig for det hele. At planlægge en god fest kræver dog tid og hårdt arbejde. Følgende punkter bør altid overvejes, når du planlægger en fest:

  • Lokation
  • Tidspunkt
  • Indbydelse
  • Mad
  • Drikke
  • Musik
  • Lege/program
  • Pynt
I vores køkkenudstyr og bageartikler finder du hjælp til maden. Hvis du gerne vil lave kreative, hjemmelavede indbydelser, finder du en masse praktiske artikler her. Vi kan også hjælpe dig med med lege/spil, et varieret program eller personlig pynt. Ligegyldigt om du er på udkig efter selskabslege eller sjove drikkespil, kommer du ikke til at lede forgæves. I vores sortiment af pynt finder du en masse forskellige artikler til enhver form for fest: Filmrekvisitter, knæklys, kæmpesløjfer, glimmerforhæng, folieballoner og meget mere. Gå på opdagelse i Relaxdays’ kæmpe udvalg nu.

Bliv festens midtpunkt til en hvilken som helst temafest

Alle kender det: Man er blevet inviteret til en fest og den har ovenikøbet et tema! Selv ud over til halloween og fastelavn er det blevet populært med udklædninger for at give festen et friskt pust. Og temaerne er uendelige: Det kan være alt fra et farvetema såsom sort eller hvid til filmtemaer eller en tidsperiode såsom 1920’erne. Nogle gange er det nemt nok at finde et fedt kostume i ens eget klædeskab. Men andre gange er man nødt til at anskaffe sig flere accessories for at ramme temaet og måske endda vinde prisen for bedste udklædning. Tit giver det ikke mening at købe et helt kostume, da man som regel kommer et godt stykke vej med sine egne ting og bare lige har brug for at fuldende looket med et personligt touch. Derfor finder du hos Relaxdays en masse matchende tilbehør og accessories. Vores seje briller, glimtende vinger, hårbøjler, heksekoste, masker og meget mere er alt sammen med til at gøre dig til festens helt store midtpunkt!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%