Konfetti

Kulørt konfetti til enhver anledning!

Til en god fest må man aldrig gå ned på konfetti! Ligegyldigt om det er til en fødselsdag, et bryllup eller en afslutningsfest, så er den funklende konfetti med til at sprede liv og glade dage. Med Relaxdays’ konfettikanoner og konfettirør skaber du en skøn stemning og gør din aften uforglemmelig. Gå på opdagelse i vores konfetti i forskellige farver og former nu og find det rigtige til enhver anledning.

Fyr den af med Relaxdays‘ konfettirør

Relaxdays‘ konfettirør er et hit til ethvert event, og med vores konfettikanoner kan du male hele byen rød og skabe uforglemmelige øjeblikke. Konfettirørene er lette at anvende: Ved en let drejebevægelse udløses de vha. tryk og helt uden ild og pyroteknik. Alligevel giver de et godt knald og skyder konfettien op i 6 til 8 meters højde og giver en god wow-effekt. Et indbygget sikkerhedsnet garanterer, at du får et sikkert produkt imellem hænderne. Vores konfettikanoner skyder konfetti ud i forskellige motiver: Gyldne stjerner til galaftner eller julefrokoster, røde rosenblade til en forlovelse, kulørt konfetti til børnefødselsdage eller konfettirør med det tyske flag til oktoberfest eller en tysk temafest. Hos Relaxdays finder du det rette konfettirør til ethvert arrangement.

Konfetti – højdepunktet til enhver fest

Vil du have mere end bare konfetti? Måske vil du gerne sprede en følelse af glæde og magi? Så er du landet helt rigtigt hos Relaxdays. Her finder du det perfekte highlight til din fest. Konfetti er nemlig ikke kun en skøn dekoration, som med møje og besvær skal fejes sammen dagen derpå. Konfetti kan meget mere end det! Takket være den funklende og glimtende overflade giver konfettien din fest et strejf af elegance og gør din begivenhed til noget ud over det sædvanlige. Ligegyldigt om du vil pynte bordet ved at strø konfettien ud over det eller vil skyde konfettien ud over gæsterne, så finder du det rette til enhver anledning hos os. I de kulørte farver stråler og funkler konfettien og sørger for god stemning med det samme. Find forskellige størrelser og mængder her, og gør dig klar til et brag af en fest.

Køb konfetti hos Relaxdays nu

Dyk ned i vores store udvalg af konfetti og konfettirør i forskellige farver, mønstre og størrelser og skab de mest fantastiske momenter til enhver form for anledning. Find det perfekte, stemningsskabende indslag til dit event nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%