Drikkelege og -spil

Druklege og -spil fra Relaxdays

Ligegyldigt hvilken fest, der står for døren: En rund fødselsdag, en polterabend, nytårsaften eller bare en spontan komsammen. Drukspil gør enhver aften i venners lag til et arrangement, hvor alle kan have det sjovt og samtidig nyde en drink. Gør dig klar til din næste party og udstyr dig med Relaxdays' druklege, så du kan underholde dine gæster til langt ud på natten.

Kombineret spil- og cocktailaften med Relaxdays' drukspil

Drukspil forbinder to skønne fritidsaktiviteter på underholdende vis: kampen om at vinde et spil og at få en lille én i hyggeligt selskab. Desuden kan de tages med til enhver anledning eller gives som en sjov værtsgave eller lignende. Enhver festabe vil med sikkerhed tabe kæben, hvis du giver ham eller hende et klassisk eller mere specielt drukspil i fødselsdagsgave. Til en uforglemmelig polterabend, nytårsfesten eller firmafesten skaber Relaxdays' drukspil den helt rigtige feststemning. Gå på opdagelse i vores overdådige udvalg af partyspil og vær sikker på en sejr: Enten vinder du rent faktisk og forbliver ædru, eller også vinder du ved at få lov til at tyre en masse shots og slentre en smule, når du går hjem fra festen.

Hvilket drukspil er det rigtige for dig?

I vores sortiment finder du diverse fantastiske former for drukspil. Er du på udkig efter en moderne klassiker såsom beer pong til at peppe kollegiefesten lidt op? Så er du kommet til det rigtige sted. Eller vil du hellere have et lidt mere specielt spil, så du kan imponere vennerne? Heller ikke noget problem! Med Relaxdays' drukspil kommer I ikke til at kede jer. Drikkeludo er en våd opgradering af det velkendte familiespil, ved drikkeroulette ryger du en tur på casino, hvor du får brug for al det held, du kan bruge, og i Spin the Shot er alt overladt til tilfældighederne - i sand flaskehalsen-peger-på-stil. Derudover kan du udfordre dine venner i en omgang kryds og bolle eller basket drukspil eller måske shots pong i stedet for den typiske beer pong. Uanset hvilket af Relaxdays' drukspil du vælger, får du timevis af sjov og ballade.

Bestil drukspil online hos Relaxdays nu

Gør enhver fest til en succes med drukspillene fra Relaxdays. Kæmp om sejren mod vennerne, og del så mange shots ud som overhovedet muligt i løbet af aftenen. Hos Relaxdays finder du ligeledes andet udstyr til din næste fest: Vi har fx sjove artikler, pynt og askebægre og udstyr til hjemmebaren såsom vinreoler såvel som stilfulde karafler og glas. Bestil uden leveringsomkostninger hos Relaxdays nu!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%