Sikkerhed

Få et mere sikkert hjem med Relaxdays

Nogle ting såsom penge, vigtige dokumenter og nøgler bør ikke ligge frit fremme for alle og enhver, der kommer på besøg i dit hjem. Med Relaxdays' pengekasser, book saves, væghængte sikkerhedsskabe og flere andre små artikler kan du nemt og diskret låse dine værdigenstande af. Skab et trygt hjem med Relaxdays. Gå på opdagelse nu, og find de artikler, der passer til dit hjem!

Lås alting sikkert inde med Relaxdays

Nøglen til kontoret, værdifulde møntsamlinger, vigtige papirer, personfølsomme oplysninger eller smykker - nogle ting skal bare beskyttes bedre end andre. Der er dog ingen grund til at anskaffe sig en kæmpestor og tung skattekiste og grave den ned et hemmeligt sted. Små, diskrete bokse er nok til, at dine værdier er opbevaret trygt og sikkert. Hos Relaxdays finder du et udvalg af forskellige produkter, der øger sikkerheden i hjemmet. Lad os starte med vores book saves: Forklædt som rigtige bøger stikker vores book saves overhovedet ikke ud, men har dog en del plads til diverse ejendele. Vores pengekasser og væghængte bokse har ligeledes masser af plads til dine værdigenstande. Alle vores bokse kan låses af. Nøglerne til boksene såvel som andre nøgler kan du efterfølgende låse inde i nøgleskabene fra Relaxdays. Vores nøgleskabe betjenes med kode og kan frit placeres rundt omkring i hjemmet. Vil du gerne have et endnu mere trygt hjem, kan du installere et af vores dummy kameraer som afskrækkelsesmiddel.

Bestil book saves og nøgleskabe online nu

Øg sikkerheden i hjemmet nu, og opbevar dine værdigenstande sikkert bag lås og slå med Relaxdays' væghængte pengeskabe, book saves eller nøgleskabe. Bestil de passende produkter til dit hjem nu, og slip for at gå rundt og bekymre dig om, at dine værdifulde ejendele ender i de forkerte hænder. Bestil nu!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%