Skamler og stiger

Skamler og stiger til husholdningen

Mange opgaver i husførelsen kræver, at man skal lidt op i højden: Gardinerne skal hænges op, der skal tørres af oven på skabene, sættes opbevaringskasser op på klædeskabet og skiftes pærer. Derfor er det også en fordel altid at have en skammel eller en stige parat til disse formål. Surf rundt i vores udvalg nu, og find den rigtige trappestige eller den perfekte taburet til dit hjem nu!

Hvordan finder man den rigtige trappestige eller skammel?

Når det kommer til stiger og skamler til brug i hjemmet, har du mange valgmuligheder: trappestiger, dobbeltsidede trappestiger, køkkenstiger, sammenklappelige skamler etc. Når du vælger, kan du være opmærksom på følgende ting:

  • Pladsen: En trappestige eller en skammel skal helst være så kompakt som mulig, da den skal være let at pakke væk, så dine gæster ikke lægger mærke til den.
  • Vægten: Når du anskaffer dig en stige, som du ofte skal bruge til små huslige pligter, er det vigtigt, at den ikke er for tung. Derfor er det oplagt med stiger af aluminium. Selv vores største model vejer ikke andet end 4,2 kg.
  • Fødderne: Hvis du tit bruger en stige, skal du være opmærksom på ikke at ridse gulvet. Derfor har Relaxdays' stiger også gummifødder, som skåner underlaget.
  • Højden: Sidst men ikke mindst er det selvfølgelig afgørende, at du vælger en stige eller skammel, som passer til den højde, du skal op i. Hvis du bare skal kunne nå den øverste hylde i klædeskabet eller bogreolen, kan en køkkenstige eller foldbar skammel gøre det. Desuden er de sammenklappelige skamler yderst pladsbesparende og kan opbevares i ethvert lille hjørne. Når der skal skiftes el-pærer eller pudses vinduer, er det som udgangspunkt nok med en af vores kompakte køkkenstiger. Skal du til gengæld have malet eller lignende på væggene eller i loftet eller have hængt gardiner op, bør du vælge en af vores trappestiger eller dobbeltsidede trappestiger med flere trin. Fordelen ved dobbeltsidede trappestiger er, at de kan bruges fra begge sider, mens de almindelige trappestiger er mere sikre, da du kan holde fast i den praktiske bøjle foroven.

Sikkerhed først med stigerne fra Relaxdays

Især på høje stiger er man ofte bange for at falde ned og komme til skade. I dag er der dog sørget for de rigtige sikkerhedsforanstaltninger for at undgå, at det sker. Som skrevet har nogle stiger en bøjle eller et håndtag, som du kan holde fast i, når du går op på eller ned fra stigen. Trinene på husholdningstrappestigerne og køkkenstigerne er enten riflede eller udstyret med skridsikre måtter for at sikre, at man står godt fast. Desuden sørger låsemekanismen på nogle af vores modeller for, at din stige står stabilt og ikke klapper sammen.

Vores alsidige, sammenklappelige skamler

Vores praktiske, foldbare skamler har mange anvendelsesmuligheder i hele hjemmet. Som nævnt er de gode, hvis du bare lige hurtigt skal have adgang til noget lidt højt oppe, og så er den betydeligt mere kompakt en enhver lille stige. Relaxdays' klapbare skamler er fantastiske for børnene ved håndvasken, men kan også spontant bruges som siddeplads, hvis du er løbet tør for stole. Derudover kan de opbevares i ethvert skab eller hjørne og dermed pakkes væk, når de ikke bruges. Alt efter ønsket højde kan du få skamlerne i størrelserne M, L og XL i vores webshop.

Bestil trappestiger og skamler online hos Relaxdays nu

Træf et valg allerede i dag, og udstyr dit hjem med en praktisk stige eller en kompakt skammel. De kan også være til stor hjælp i garagen og værkstedet, eller hvis du skal flytte. Bestil online og uden leveringsomkostninger hos Relaxdays nu, og glæd dig til at modtage dine nye produkter snart!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%