Vask & tørring

Relaxdays produkter til tøjvask og tørring af tøj

At vaske tøj, hænge tøj op og tørre tøj kan hurtigt blive til raketvidenskab. Larmer vaskemaskinen for meget? Hvor og hvordan er det bedst at hænge det våde vasketøj op? For at gøre tøjvasken og tørringen af tøjet så afslappet som muligt har du brug for det rette udstyr, så de daglige pligter i husholdningen pludselig går hen og bliver en god oplevelse i stedet for noget besværligt. Dyk ned i Relaxdays’ produkter til tøjvask og tørring af tøj nu og gør dit liv lidt nemmere!

Sådan bliver tøjvasken til en fornøjelse

Hele vores husholdningsafdeling handler om at gøre de mest kedelige rengørings- og vaskeopgaver i hjemmet til en positiv oplevelse. Derudover er vores husholdningsartikler praktiske, alsidige og kan endda hjælpe dig med at spare penge! Fx bruger en elektrisk tørretumbler relativt meget energi og er således ikke just fordelagtig for hverken din økonomi eller for miljøet. Hvis du alligevel har behov for at få tørret dit tøj hurtigt, kan vi anbefale vores tørrebolde. De sørger ikke kun for, at dit tøj ikke krøller, men også for at tørretumbleren bruger mindre energi, da tørreprocessen går væsentligt hurtigere ved brug af dem.
Hvis du derimod gerne vil undgå en nabokrig i dit lejlighedskompleks, fordi din vaskemaskine er fuldstændigt ude af kontrol, når den centrifugerer, og du gerne vil sætte en hurtig vask over om aftnen, er vores støddæmpere til vaskemaskiner det rigtige for dig. De sikrer, at larmen fra vaskemaskinen reduceres, hvilket også gælder underboens irritation. I det følgende kan du læse mere om, hvordan du kan hænge dit tøj forskellige steder, efter det er blevet vasket.

Et tørrestativ er ikke bare et tørrestativ

Alt efter hvor og hvad du vil tørre, findes der forskellige muligheder, der egner sig til lige præcis dine behov. Et tørrestativ til bøjler er praktisk, når du gerne vil tørre dine skjorter eller bluser på en bøjle, så du undgår unødige krøller og folder. Hvis du gerne vil have et tørrestativ til brug udendørs, kan du anskaffe dig et af vores paraplytørrestativer, som giver dig mulighed for at tørre tøj uden at stjæle en masse plads i haven. I vores sortiment finder du både varianter med fod eller til montage i jorden. En tørresnor kan du i princippet sætte op alle steder, så længe du har en væg du kan fastgøre den på. Hvis pladsen er trang, er denne variant særligt praktisk. Du kan dog også finde klassiske, foldbare eller udtrækkelige tørrestativer i vores husholdningkategori. Da de har mange anvendelsesmuligheder og er lette at pakke væk, kan du tørre dit tøj overalt – om det så er på balkonen eller inde i boligen.

Praktiske løsninger til at tørre tøj ved pladsmangel

Hvis du ikke har særligt meget plads til rådighed til at klare vasketøjet, kan du med fordel gøre brug af vores praktiske, pladsbesparende tørreløsninger. Relaxdays’ tørrestativ med bærearme kan hænges på enhver radiator og sørger for, at dit tøj hurtigt bliver tørt og varmt. Vores praktiske væghængte tørrestativ kan monteres på enhver væg og er yderst velegnet på balkonen og i diverse rum i boligen, da du let kan skubbe det ind, når det ikke er i brug.

Gør tøjvasken til en leg med de rigtige produkter

Gå på opdagelse i vores vaske- og tørreartikler nu og find den optimale løsning til dit hjem. Gå på udkig efter det perfekte tørrestativ og fuldend dit indkøb med en af vores dekorative vasketøjskurve og vores praktiske tøjklemmer. For at få et snorlige klædeskab kan du yderligere købe vores funktionelle tøjfolder, så du aldrig mere behøver at gøre dig umage med at lægge tøj sammen. Shop løs nu!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%