Soveværelse

Dejlige drømme og ren afslapning i soveværelset

Soveværelset er et intimt sted, hvor man bruger meget tid, hvor man kan trække sig tilbage og hvor man kan slappe af. Her lader vi batterierne op og forbereder os på den kommende dags nye oplevelser. Derfor bør soveværelset også være indrettet ordentligt, så det lever op til vores ønsker og behov. Tit er størrelsen på rummet dog en udfordring: Der er ganske enkelt ikke plads til alle de ting, som man gerne ville have der. Før man har kæmpet sig igennem samtlige indretningsideer til soveværelset og besluttet sig for de soveværelsesmøbler, man gerne vil have, går der ofte lang tid. Med Relaxdays er du dog ikke længere nødsaget til at skære ned på kravene til din soveværelsesindretning, men i højere grad blot at søge kompromiser. Med vores praktiske og fleksible klædeskabe, som klikkes sammen, kan du let arrangere din garderobe, så den passer til lige præcis dine behov. Du kan stille skabene i hjørner og nicher og indrette dit soveværelse helt efter dine ønsker. Har du alligevel mere plads til rådighed? Intet problem: Skabene kan nemlig nemt udvides med yderligere skabe. En revolution til det lille soveværelse.

Overskuelighed, orden og system i dit klædeskab

Kan man sove bedre, end når man med god samvittighed endelig har fået ryddet ud i klædeskabet? Vi vover pelsen og siger, at det næppe bliver meget bedre! Nu skal du bare have udtænkt et overskueligt system til skabet, så dine yndlingsbukser og yndlingstrøje osv. alt sammen får sin rette plads. Hos Relaxdays finder du ikke kun passende reolsystemer, kommoder og tøjstativer som supplement til dit klædeskab, men også en masse muligheder for lettere at kunne organisere dit skab. Ligegyldigt om du har behov for mere plads eller generelt mangler værktøjer til at bekæmpe kaosset, kan vores kæmpe udvalg af forskellige, praktiske bøjler hjælpe dig i den rigtige retning. Tag fx et kig på vores bøjler i flere niveauer eller vores pladsbesparende bøjler, som gør det muligt at udnytte pladsen i klædeskabet optimalt. Også til bukser, nederdele og støvler finder du de passende bøjler hos os. Selv dine slips, tørklæder og bælter finder sin rette plads med vores slipseholdere og slipsebøjler. Tag derfor afsked med rodet og gør dig klar til et nyt bøjlesystem. Følg med her.

Tilmeld dig nyhedsbrev nu og spar 40 kr*

*Rabatten skal indløses via voucherkoden i indkøbskurven. Rabatkoden, som sendes via bekræftelsen på nyhedsbrevet, kan ikke bruges til ordrer, der allerede er afgivet, og kan ikke kombineres med andre rabatkoder. Rabatkoden er gyldig ved en minimumsordreværdi på 399 kr.