Natborde

Ligesom blødt sengetøj og et klædeskab er et natbord også en fast del af inventaret på de fleste soveværelser. For det første er det en visuel opgradering af soveværelset, og for det andet giver det dig mulighed for at opbevare alle de ting, du har brug for ved siden af sengen. Tag et kig på Relaxdays' varierede udvalg af natborde til enhver indretningsstil, og gør dit soveværelse endnu flottere.

Det perfekte natbord - praktisk eller dekorativt?

Et natbord kan have flere formål: Nogle ønsker et dekorativt element, der kan være med til at fuldende den stilfulde indretning i soveværelset, mens andre egentlig bare gerne vil have et sted, hvor de kan opbevare de mest nødvendige ting inden for rækkevidde og på niveau med sengen. Måske er den ekstra opbevaringsplads, som et natbord giver dig, måske endda essentiel for dig, fordi du ikke har alverden med plads til værdigenstande, sokker osv. Men hvad passer egentligt på et natbord, og hvad må man for alt i verden ikke glemme, inden man går i seng? Det kunne fx være drikkevarer, medicin, en natlampe, magasiner eller bøger, når du gerne vil slappe af om aftnen. Med et natbord får du med andre ord enten ekstra opbevaringsplads eller et ny, smagfuldt møbel, alt efter hvad dine ønsker er.

Hvilket natbord passer bedst til dig?

Når du har besluttet dig for, hvilken slags natbord du gerne vil have, kan du gå på udkig efter den model, der falder bedst i din smag. Herunder har vi samlet et overblik over, hvilke stile og designs Relaxdays' natborde fås i:

  • Skandinavisk og elegant: Den stilfulde kombination af træ og hvid er stadig trendy og populær. Den skandinaviske indretningsstil er lys, mild og skaber en hyggelig atmosfære. Med matchende natborde kan du også give dit soveværelse et skandinavisk twist og dermed skabe harmoni med indretningen i resten af hjemmet.
  • Moderne og industriel: Hos Relaxdays finder du ligeledes natborde af yderst høj kvalitet med et elegant, sort eller guldfarvet metalstel. Den smagfulde sammensætning af træ og metal er moderne og kan også integreres i industrielle indretninger.
  • Farverige indtryk der følger tidens trend: Pep dit soveværelse op med vores natborde af træ med moderne, kulørte detaljer. Nogle af Relaxdays' natborde har seje, blå låger - med eller uden mønster. Giv dit soveværelse karakter! Disse borde virker særligt udtryksfulde i soveværelser med en ellers enkel indretning.

Hos Relaxdays kan du ud over designet også vælge imellem flere forskellige slags natborde med forskellige konstruktioner. Vi har således både åbne natborde, natborde med en eller flere skuffer og åbne natborde med en enkelt skuffe. Vælg det, der falder i din smag, og indret dit soveværelse fuldstændigt efter dine ønsker.

Bestil natborde online hos Relaxdays nu

Med det rette natbord bliver det endnu mere lækkert at ligge i sengen og slappe af, da du har alt, du skal bruge inden for rækkevidde. Derudover er natborde en dekorativ tilføjelse til ethvert soveværelse. Er du blevet ramt af indretningsfeber? Så gå på opdagelse i vores andre produkter til soveværelset og bestil uden leveringsomkostninger allerede i dag hos Relaxdays!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%