Tøjstativer

Praktiske tøjstativer til hjemmet

Relaxdays' tøj- og garderobestativer hjælper dig med at få skabt orden i kaosset derhjemme. De kan bruges i soveværelset, entréen, dit walk-in-closet eller stuen og har masser af opbevaringsplads uden selv at optage særligt meget plads. På denne måde får du plads til dine accessories, tørklæder, sko, skjorter og jakker. Find et passende stativ til dit hjem med det samme.

Skab orden og system på soveværelset

Få skabt orden og overskuelighed i tøjbunkerne, der hober sig op i alle hjørner. Med Relaxdays' tøjstativer og stumtjenere kan du sortere dine mest brugte outfits og altid have dem inden for rækkevidde på soveværelset. Vores tøjstativer fås med tøjstang og forskellige opbevaringsflader eller rum. Du finder endda højdejusterbare, sammenklappelige modeller samt modeller med hjul hos os. For at tøjstativet også passer ind i din eksisterende indretning, har vi stativer i forskellige designs og materialer: Vælg imellem naturlig bambus, elegant metal eller stilet stål og find det, der glider ind i din indretning og passer til lige præcis din stil. Farvemæssigt kan du vælge imellem sort, hvid, brun, grå og sølvfarve. Dyk ned i vores kæmpe udvalg nu og bestil dit tøjstativ allerede i dag!

Slip for „STOLEN“ for altid med Relaxdays' tøjstativer

I kender den godt: Stolen med det voksende bjerg af tøj! Hvor tit er det ikke sket, at man har lidt travl og derfor smider alle sine sager over på den ene stol eller lænestol i soveværelset? Før man får taget sig sammen til at få ryddet op i kaosset, har bjerget nærmest vokset sig op i himlen. Har du også forsøgt at skille dig af med den dårlige vane et utal af gange uden held? Så har vi måske den rigtige løsning til dig: Anskaf dig et af Relaxdays' tøjstativer. På dem hænger du ganske enkelt dit tøj på plads igen, og slipper for altid at skulle lægge dit tøj sammen og sortere det. Giv det et forsøg og bestil et af vores mange unikke tøjstativer eller en af vores stumtjenere.

Bestil et tøjstativ online nu helt uden besvær

Bestil din stumtjener eller dit tøjstativ online helt uden besvær og glæd til at få ryddet op i og sorteret dit tøj! Hæng alt dit yndlingstøj flot og præsentabelt op og sig farvel til tøjbunkerne for altid.

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%