Smykkeopbevaring

Smykkeopbevaring på den lette måde

Briller, ringe, ure, kæder, armbånd eller øreringe – alle dine smykker bør have en fast plads i hjemmet, hvor de kan opbevares, så du altid kan finde dem igen. Og helst uden at gå på kompromis med din eksisterende indretning, om den så er romantisk, moderne eller rustik. Snus rundt i vores shop og find praktiske og fortryllende opbevaringsløsningerne til dine smykker!

Det rette smykkeskrin til dine kostbare smykker

Lige så mangfoldig som din smykkesamling er, lige så mangfoldigt er vores udvalg af æsker og holdere til dine dyrebare ædelstene og ædelmetaller. I vores sortiment finder du smykkeæsker, smykkeskrin og smykketræer, som du kan stille på kommoden i soveværelset eller på sminkebordet. Nogle af Relaxdays’ smykkestativer og øreringeholdere kan placeres frit i hjemmet, alt efter hvor det passer dig. Andre løsninger bliver til gengæld monteret på væggen. Hæng fx et smykkeskab – evt. med spejl – eller en væghængt smykkeholder op på døren eller væggen, så du altid har et godt overblik over dine mest kostbare skatte såvel som dine hverdagssmykker. Selv hvis du har et utal af briller, ringe eller ure i din samling, finder du med sikkerhed en passende opbevaringsløsning til dine accessories hos os.

Det perfekte smykkestativ – hvad er du mest til?

Uanset hvad din personlige smag er, har Relaxdays det perfekte smykkestativ til dit hjem. Udover at have en model og størrelse, der passer til lige præcis dit sminkebord, har vi et stort udvalg af forskellige designs og materialer. Hvis du gerne vil have en frisk og enkel indretning på soveværelset, kan du vælge vores hvide smykkeopbevaringsløsninger, mens vores guldfarvede smykkestativer eller smykketræer med detaljer i grøn marmor i højere grad resulterer i et mere legesygt vintage-look. Hos Relaxdays har vi ligeledes løsninger i designs med krystal. I kategorien ‘smykkeopbevaring‘ er vores produkter fremstillet af jern, plastik, metal, kunstlæder eller akryl, og ofte kombineret med elementer af fløjl.

Skab orden med vores førsteklasses smykkeopbevaringsløsninger

Med Relaxdays‘ smykkestativer og smykketræer er dine halskæder, ringe og øreringe ikke længere de eneste kunststykker i dit hjem. Sortér dine favoritsmykker flot, så dine dekorative værdigenstande ikke længere bare ligger og flyder. Hvis du er blevet grebet af idéen om at få bragt orden i dine sager, kan du lige så godt fortsætte med vores make-up-organizere eller skuffeindsatser. Bestil online hos Relaxdays nu!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%