Lamper

 1. 485,90 kr.
 2. 336,90 kr.
 3. Sidste chance
  Kun 8 tilbage
 4. Kun 1 tilbage
 5. -29 %
  VEJLEDENDE UDSALGSPRIS 523,90 kr. 373,90 kr.
 6. -33 %
  VEJLEDENDE UDSALGSPRIS 448,90 kr. 299,90 kr.
 7. 411,90 kr.
 8. -13 %
  VEJLEDENDE UDSALGSPRIS 299,90 kr. 261,90 kr.
 9. 411,90 kr.
 10. 373,90 kr.
 11. -33 %
  VEJLEDENDE UDSALGSPRIS 448,90 kr. 299,90 kr.
 12. -25 %
  VEJLEDENDE UDSALGSPRIS 448,90 kr. 336,90 kr.
Side

Strålende loftlamper i centrum af ethvert rum

Loftsbelysning er en selvfølge i de fleste rum, også selvom der er forskellige krav til den. Køkkenet og badeværelset skal helst være fuldt oplyste, mens soveværelset og stuen gerne må have en mere afdæmpet og hyggelig belysning. Ved spisebordet er det derimod dejligt med flotte, lavthængende hængelamper, der skaber en behagelig stemning, mens man spiser. I vores sortiment finder du den rette loftlampe til ethvert formål – ligegyldigt om du er mest til enkle, rustikke eller industrielle designs. Med vores LED-lamper kan du derudover spare en hel del. De giver nemlig ikke blot en god belysning, men er også yderst energibesparende. LED-lamper sparer på strømmen og holder længe, altså slår du to fluer med et smæk. Relaxdays’ loftlamper er kendetegnede ved høj funktionalitet og kvalitet, men også ved talrige unikke og flotte modeller. Gå på opdagelse i alle vores lamper nu og få dit hjem til at skinne!

Enhver form for belysning – hvilken lampe passer til hvilket rum?

Naturligvis har et skønt hjem behov for mere end bare loftlamper. Men hvilke lamper skal man vælge? Vi forklarer dig, hvilke lamper der passer bedst i de forskellige rum i hjemmet. For i vores shop er der både standerlamper, bordlamper, læselamper og børnelamper på menuen. Få dine stuemøbler og pyntegenstande til at fremstå helt rigtigt med vores smagfulde standerlamper. Ligegyldigt om du vil indrette et hyggeligt læsehjørne i kombination med vores lænestole og sideborde eller bare give din bolig lidt mere lys, kan vores standerlamper være med til at skabe den helt rette stemning i stuen.
Til soveværelset er det især værd at nævne vores læselamper. De praktiske og fleksible klemmer kan fastgøres overalt på sengerammen, så du kan læse din spændende godnatlæsning til langt ud på natten. Derudover er vores elegante bordlamper en flot tilføjelse til ethvert natbord. Også her kan du vælge imellem flere enkle, rustikke og industrielle designs og dermed sørge for den helt rette atmosfære ved sengen.
På børneværelset får vores børnelamper ikke kun rummet til at lyse op, men også børnenes øjne. De nuttede loft- og natlamper i børnevenlige designs med dyremotiver er ideelle til småbørn og skolebørn. Giv børneværelset et kærligt udtryk med vores dekorative lamper.
Vores bordlamper er ligeledes vidunderlige på kontoret! De gør ikke kun dit skrivebord flottere, men gør også, at du kan arbejde koncentreret ved din arbejdsstation hele døgnet rundt. Har du et vintage skrivebord af massivt træ og vil gerne have en lampe, der gør det fyldest? Så kunne det måske være en idé med en af vores rustikke banklamper. I vores store udvalg af bordlamper er der med garanti en bordlampe til enhver smag!

Tilmeld dig nyhedsbrev nu og spar 40 kr*

*Rabatten skal indløses via voucherkoden i indkøbskurven. Rabatkoden, som sendes via bekræftelsen på nyhedsbrevet, kan ikke bruges til ordrer, der allerede er afgivet, og kan ikke kombineres med andre rabatkoder. Rabatkoden er gyldig ved en minimumsordreværdi på 399 kr.