Bordlamper

Skab lys i hjemmet med Relaxdays' bordlamper

Mens loftsbelysning er uundværlig i ethvert rum, fungerer bordlamper i højere grad som pyntegenstande i hjemmet. Men alligevel sørger de små lamper på bordene og skænkene rundt om i hjemmet for en hyggelig stemning, der giver lidt ekstra lys, hvor det er nødvendigt. Bordlamper kan ligeledes være med til at gøre et hjem personligt og kan samtidig resultere i en afslappende putteatmosfære eller lægge op til at arbejde effektivt. Dyk ned i Relaxdays' kæmpe udvalg af alsidige bordlamper nu!

Hvor bruger du hvilke bordlamper?

Hvis du er på udkig efter et ekstra dekorativt element til stuen, soveværelset eller kontoret, er vores bordlamper et godt sted at starte. I vores shop er der masser af forskellige modeller, som egner sig til forskellige formål. I princippet kan bordlamper dog placeres overalt: på stuebordet, skænken eller måske kommoden. Herunder har vi dog samlet nogle idéer til, hvor vores forskellige former for bordlamper egner sig bedst:

  • Skrivebordslamper: Fordelen ved en skrivebordslampe er, at du ikke skal døje med irriterende skygger, mens du arbejder, hvilket tit er tilfældet med en loftslampe. Som bonus finder du hos os kontorlamper, som giver det helt rigtige klare lys på skrivebordet takket være deres justerbare eller vippelige skærme. I den forbindelse er det klart at foretrække, at lyset spreder sig så meget ud over bordet som muligt. Vores skrivebordslampe med blyantholder er særligt praktisk, mens vores klassiske banklamper i retrostil må være det foretrukne valg på skrivebordet, hvis du godt kan lide et vintageinspireret look på kontoret.
  • Natlamper: Det, der gør natlamper skønne, er først og fremmest det behagelige, indirekte lys, de kaster ud i rummet. Desuden kan de være med til at skabe interessante mønstre i loftet eller på væggene, hvis de er udstyret med en særpræget lampeskærm. De er et praktisk tilbehør i soveværelset og skaber en behagelig atmosfære takket være de store skærme og det varme lys, som har en afslappende effekt. For at de er nemme at betjene, mens du stadig er lidt groggy og forsovet, er mange af vores natlamper udstyret med en praktisk touch-funktion.
Derudover finder du selvfølgelig masser af andre bordlamper i vores sortiment, som kan bruges overalt i hjemmet. Bordlamper fungerer generelt som dekorative elementer, som tilmed giver et varmt og behageligt lys, og du kan eksempelvis stille dem på kommoden i gangen, på spisebordet eller på dine sideborde. Hvis det bliver for lyst med loftsbelysningen, kan man i stedet tænde bordlampen og sidde og læse i det stemningsfulde lys, tilbringe aftnen foran TV'et eller spille spil. Kulørte LED-terninger og sjove månelamper er desuden en fremragende tilføjelse til hjemmebaren eller børneværelset.

Bordlamper i utallige designs og stile - Det er dig, der står med valget

De iøjnefaldende farver og former på vores skrivebords- og natlamper gør, at de skiller sig ud i ethvert rum og skinner helt uden at trykke på tændknappen. I vores kæmpe udvalg finder du med sikkerhed en lampe til din personlige indretningsstil, så du kan give dit hjem det sidste lille dekorative krydderi. Her får du ligeledes en kort og præcis gennemgang:

  • Skandinavisk stil: I en skandinavisk eller nordisk indretningsstil passer vores bordlamper i en kombination af hvid og træfarve særligt godt ind. I denne farvesammensætning har vi rene, firkantede lamper, som virker yderst moderne.
  • Industriel stil: Bordlamper i industrielt look er stadig væk en af de mest populære boligaccessories. Fuldend din loftslejlighed i New Yorker-stil med en stilfuld lampe i sort metal eller med satineret metaloverflade. Vores lampe i vandrørsdesign er desuden noget helt for sig!
  • Rustik stil: Hvis du godt kan lide et antikt og rustikt look, er vores afdeling med bordlamper som en drøm, der går i opfyldelse. Gå på opdagelse i vores banklamper såvel som vores lamper i bondegårds- eller jugendstil, som er kendetegnede ved deres buede former og elegante ornamenter.
Uafhængigt af stil finder du også bordlamper i unikke farve- og materialesammensætninger i vores sortiment. Hvide lampeskærme er sat sammen med fødder i kobber-, guld- eller sølvfarve, som er formet som et gitter eller sågar som en ananas. Bordlamper med detaljer i marmor eller med fødder i marmor virker ekstravagante, mens kombinationerne af sort og guldfarve eller sort og kobberfarve passer perfekt ind i moderne indrettede rum.

Bestil din nye bordlampe eller bankerlampe online hos Relaxdays nu

Ligegyldigt hvilken stil du er til, hvilket rum eller hvilket møbel du gerne vil udsmykke: I Relaxdays' online shop går du ikke forgæves. Få inspiration til en ny indretningsstil her og opgradér dit hjem. Vil du have endnu en på lampen? Så tag da også lige et kig på vores standerlamper, væglamper og læselamper. Shop løs nu!

Tilmeld dig nyhedsbrev nu og spar 40 kr*

*Rabatten skal indløses via voucherkoden i indkøbskurven. Rabatkoden, som sendes via bekræftelsen på nyhedsbrevet, kan ikke bruges til ordrer, der allerede er afgivet, og kan ikke kombineres med andre rabatkoder. Rabatkoden er gyldig ved en minimumsordreværdi på 399 kr.