Loftsbelysning

Få alle rum til at stråle med Relaxdays' loftslamper

Det vigtigste er, at der er lys! Sådan lyder det ofte, når man flytter ind i en ny bolig. Ligegyldigt om det sker før indflytningen eller først i løbet af de første par dage i det nye hjem, er det altafgørende med en ordentlig belysning. Derfor giver det også mening først at installere loftslamper i hele huset. Stander- og bordlamper kan der sørges for bagefter, da de som regel i højere grad "bare" er dekorative elementer i det nye hjem, mens loftslamper er en essentiel del af enhver indretning, hvilket især gør sig bemærket i rum uden vinduer. Hvis du altså står og skal flytte eller bare har brug for et friskt pust i kahytten, kan du gå på opdagelse i det store udvalg af loftslamper her hos Relaxdays!

Side
Side

Den perfekte loftslampe til enhver indretningsstil

Selvom tiden er knap, og selvom det er stressende at flytte, er det ikke en god idé bare at købe den første og bedste lampe, fordi der skal være styr på belysningen allerede, før du er flyttet ind, så du ender med at stå med en lampe, du ikke helt synes, passer ind. Tag dig god tid, og vælg de rigtige loftslamper til alle rummene, så de passer til hjemmet og din personlige smag og stil. Hos Relaxdays finder du en matchende loftslampe til enhver stil, uanset hvor aparte den så måtte være. Vores pendellamper og hængelamper i forskellige industrielle designs fås i sort, hvid, sølvfarve eller messingfinish og er den perfekte tilføjelse til en bolig i industriel stil, når de hænger fra loftet og suger al opmærksomhed til sig. Helt særlig er vores hængelampe i rørdesign, som har seks elpærer fastgjort til et sort metalrør og lugter langt væk af en loftslejlighed i ægte New Yorker-stil. Vores moderne KONTUR lampe i enkle, geometriske former er på en og samme tid diskret og utroligt iøjnefaldende. Til en moderne, elegant stil er vores hængelamper i ekstravagant marmorfinish et perfekt match, og de kan både fås med en eller hele tre pærer. Hvis du er til retro og vintage lamper med gyldne detaljer, går du heller ikke forgæves hos Relaxdays, og det samme gælder, hvis du gerne vil have lidt mere diskrete lamper. Vores simple loftslamper med elementer i træ eller ensfarvede pendellamper gør dit hjem indbydende og er kendetegnede ved deres høje kvalitet.

Hvilken loftslampe passer i hvlket rum?

Et par spørgsmål mangler vi stadig at besvare: Hvilke loftslamper egner sig bedst i de forskellige rum i hjemmet, og hvilke krav er der til belysningen? Herunder har vi lavet en lille oversigt over, hvilke lampemodeller der passer til hvilke rum:

  • Stuen: Stuen er det perfekte sted til usædvanlige loftslamper, som fanger dine gæsters opmærksomhed. Skab en luksuriøs stemning med hængelamper af krystal eller måske endda en lysekrone. Runde lamper er ligeledes super velegnede til stuen. Tag fx et kig på vores hængelampe i hvid med motiv af jorden eller en rund rattanlampe til over sofabordet.
  • Til spiseområdet: Spisestuen eller spiseområdet er også et sted, hvor ekstravagant loftsbelysning gør sig godt. Hænge- eller pendellamper med flere pærer er ideelle, hvis du gerne vil have en lampe over spisebordet. Vi anbefaler vores industrielle pendellampe med træ pærer eller vores gyldne hængelampe med tre elegante, hvide kugler. Find en loftslampe her, som passer til resten af dit interiør, og skab en harmonisk indretning.
  • Køkkenet og badeværelset: Begge disse rum skal først og fremmest have en praktisk og ordentlig belysning, så du kan klare de daglige rutiner. I køkkenet har du brug for nok lys til at tilberede dine måltider og på badeværelset til at kunne gøre dig klar til dagen. På badeværelset er det bedste valg enkle, flade loftslamper, som giver masser af lys. Det samme gælder sådan set også i køkkenet, men her kan du også vælge små pendellamper i flotte designs.
  • Soveværelset: Selvom soveværelset som udgangspunkt skal være hyggeligt, skal der også være den obligatoriske loftslampe. Når der skal sorteres vasketøj eller vælges outfit om morgenen, skal der nu en gang være lys nok. Hvis du har lyst, kan du selvfølgelig sagtens vælge iøjnefaldende loftslamper, men du kan også gå mere klassisk og enkelt til værks, så du også kan finde matchende natlamper eller standerlamper.

Bestil din loftsbelysning online hos Relaxdays nu

Spisebordslamper, hængelamper, lysekroner: Hos Relaxdays finder du et stort udvalg af loftslamper til ethvert rum og enhver smag. Vælg imellem ekstravagante lamper, der får dine gæster til at måbe, eller diskrete lyskilder, som holder sig mere i baggrunden. Hvis du vil finde belysning til hele hjemmet, finder du også børnelamper, dekorativ belysning og væglamper i vores online shop. Bestil online og uden leveringsomkostninger hos Relaxdays nu, og glæd dig til at modtage dine nye produkter snart!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%