Børneværelse

Få børnenes øjne til at stråle i Relaxdays’ børneunivers

For at kunne skabe det ideelle tilflugtssted for de små er det nødvendigt med mere end bare en børneseng og et klædeskab. Med vores produkter kan du indrette et lille paradis, hvor dit barn både kan lege og lære. Til både babyer, småbørn og skolebørn finder du de rigtige møbler, hjælpeværktøjer og accessories for at kunne indrette et såvel nydeligt som praktisk børneværelse. I vores udvalg af artikler til børneværelset er vi ekstra opmærksomme på sikkerhed for at sikre, at alle børn skal kunne udforske og opleve verden uden farer. Derudover er vi vilde med legesyge designs og smarte opbevaringsløsninger. På Relaxdays’ børneværelse finder du søde børnereoler, siddemøbler til børn, førsteklasses børnelamper og en masse praktisk udstyr til dit babyværelse. Ydermere kan du indrette det perfekte legehjørne med vores produkter og lære at rydde op sammen med børnene. Vores pyntegenstande til børneværelset gør det muligt at indrette et helt personligt og særpræget rum til dit barn.

Lær at rydde op og skab opbevaringsplads – Børnevenlige anordninger

Desværre synes de fleste børn ikke, at det er lige så fedt at rydde op, som det var at skabe kaos forud for oprydningen. Som forælder er det dog ret fortvivlende, at man ikke kan holde orden i legeparadiset derhjemme særligt længe ad gangen. Med smarte opbevaringsmetoder og et simpelt system på børneværelset er det dog muligt at motivere de små i familien til også at hjælpe til med at rydde op. Relaxdays‘ opbevaringskasser har masser af opbevaringsplads til legetøj, skolehæfter og hobbyudstyr. Derudover er de legesyge motiver med til at skabe en børnevenlig atmosfære. De er yderst praktiske, da de enten kan stå for sig selv, stilles i eller på et skab, men også stå i en af vores matchende børnereoler. Legende let kan dine børn sortere bamser eller legesager i boksene og efterfølgende stille dem væk. Apropos børnereoler! I vores shop finder du ikke kun reoler til opbevaringskasser og legetøjsreoler, men også alsidige reoler med kliksystem. Disse reoler samles helt uden at bore og skrue og imponerer med deres søde dyremotiver. De kompakte, små rum kan lynhurtigt fyldes med de vigtigste skolesager, spil eller beklædningsgenstande. For at sikre orden i klædeskabet og for at udnytte pladsen optimalt finder du hos os et kæmpe udvalg af forskellige bøjler til børnetøj. De fås i fortryllende farver og former, så dine børn har en fest, hver gang de skal vælge og iklæde sig deres tøj. Indret det perfekte børneværelse med Relaxdays nu!

Tilmeld dig nyhedsbrev nu og spar 40 kr*

*Rabatten skal indløses via voucherkoden i indkøbskurven. Rabatkoden, som sendes via bekræftelsen på nyhedsbrevet, kan ikke bruges til ordrer, der allerede er afgivet, og kan ikke kombineres med andre rabatkoder. Rabatkoden er gyldig ved en minimumsordreværdi på 399 kr.