Børnelamper

Børnelamper til eventyr om dagen og gode drømme om natten

Børneværelset er et sted, hvor der males, drømmes, klippe-klistres og arbejdes hårdt. Derfor skal det selvfølgelig også være en børnevenlig indretning, som lægger op til leg, læring og til at være kreativ. Børn er generelt vilde med masser af farver og fantasifulde motiver. Det kan du også drage fordel af, når du og dine unger skal vælge lamper til dem. I vores sortiment finder I med garanti noget, I kan lide!

Nuttede børnelamper til loftet

Til børneværelset finder du masser af skønne loftslamper, som får både rummet og dine børns øjne til at stråle. Hos Relaxdays finder du fx en lang række lamper med lampeskærme med vidunderlige, børnevenlige motiver til loftet. Vi har således alt fra stjerner over ballerinaer til dekorative halvmåner. Det er altså helt op til dig og dit barn at finde den helt perfekte belysning til børneværelset. Desuden fås vores børnelamper i mange forskellige farver. Vælg imellem alt fra pink over blå til de mere enkle farver sort og hvid.

Natlamper m.m. til børneværelset

Bordlamper er ligeledes essentielle på børneværelset, da de kan bruges på mange forskellige måder. Vores stilfulde månelamper er perfekte til, når der skal læses en god godnathistorie eller som natlampe til rolige nætter. Den lille måne kan lyse i 16 forskellige farver og kan dæmpes frit, så du altid kan tilpasse lyset til dine behov. Du kan dog også bestille mere traditionelle bordlamper til børneværelset i Relaxdays' online shop. Bordlamper er desuden praktiske ledsagere på børnenes skrivebord, så de kan slippe deres kreativitet løs ved at tegne, udvikle nye ideer og passe deres skolearbejde. En sød lampe med små harer eller stjerne giver den fornødne belysning og en behagelig atmosfære, som er rar at være i, selvom hjernen arbejder på højtryk.

Bestil børnelamper online hos Relaxdays nu

Gå på opdagelse i alle vores børnelamper nu, og sæt de små poders værelse i et helt nyt lys ved blot at ændre lidt på belysningen med lampeskærme i børnevenlige design. Dine unger vil med sikkerhed føle sig super godt tilpasse i det behagelige lys fra de nye lamper, og det vil også komme dig til gode. For det er nu en gang sådan, at forældrene er glade, hvis børnene er glade. For endnu mere barnlig glæde finder du hos os desuden børnereoler, siddemøbler til børn og alt, du skal bruge, for at lave det perfekte legehjørne. Bestil online og uden leveringsomkostninger hos Relaxdays nu!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%