Legehjørnet

Et paradis for børn

Med Relaxdays forvandler du de smås værelse til et ægte legeparadis. Med boldbassiner, kravletunneler, legetelte og legemåtter bliver børneværelset til et sted, hvor kreativiteten, eventyrene og idéerne kan få frit løb. Her kan ungerne lege og have det sjovt og samtidig lære og udforske nye ting.

Leg og lær på børneværelset

Når børn leger, har de det ikke kun sjovt, men lærer og udvikler sig samtidig. Det meste legetøj fremmer børnenes kreativitet, motorik og udholdenhed og kræver en vis form for fysisk udfoldelse. Med Relaxdays kan du lave dine børns værelse om til en legeplads, hvor der er plads til at lege, og hvor der er mulighed for at udvikle sig. På vores legemåtter – som i øvrigt er lette at rengøre - kan de små lade deres fantasi få frit løb. I vores farverige legetunneller kan børnene rigtig få brændt noget krudt af og gå på opdagelse. Med vores puslespilsmåtter kan poderne stifte bekendtskab med bogstaver og tal og kan samle dem på må og få, som de har lyst til. Vores legemåtte med vejnet fungerer på samme måde. Med Relaxdays' legesager til børneværelset kan børnene udforske og lære om deres omverden på en sjov og legende måde. Find det passende tilbehør til lige netop dit hjem her.

Seje telte til børn

Det er ikke lige frem hver dag, at vejret tillader børnene at lege udenfor. For at børnene alligevel kan have det sjovt og få en masse oplevelser, kan de i stedet tage på en eventyrlig rejse inde i hjemmet. Vores børnetelte giver dine børn et helt nyt univers at gå på opdagelse i. Du kan vælge imellem forskellige motiver og designs: Vores udvalg er kæmpestort, og du kan vælge imellem alt fra spøgelseshuse, over brandstationer, jungler og ridderborge til politistationer og dinosaurlandskaber! Teltene stilles lynhurtigt op takket være deres pop-up-funktion, og kan let flyttes rundt. Når vejret så er godt igen, kan du således nemt og bekvemt løfte teltet ud. Her kan børnene lege, bygge gemmesteder og udfolde deres kreativitet fuldt ud. Find det passende telt til dit hjem nu!

Alt til de små poder

Hos os finder du alt, du skal bruge for at indrette et trygt og sjovt børneværelse: Du finder alt fra legetøj over lamper og reoler til siddemøbler. Gør indretningen så hyggelig og tryg for de små som muligt. Bestil nemt og bekvemt online hos Relaxdays nu!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%