Badeværelse

Gør dit badeværelse bæredygtigt med Relaxdays‘ møbler (og accessories) af bambus

På badeværelset er der masser af muligheder for at føre en bæredygtig livsstil. Du kan fx spare på vandet, undgå rengøringsmidler med skadelige stoffer og endda indrette med møbler lavet af bæredygtige materialer: Udstyr fx dit badeværelse med Relaxdays’ bambusmøbler og -accessories. Bambus er et økologisk naturmateriale, der vokser ufatteligt hurtigt ud igen. Derudover er råstoffet ikke truet. Man kan lave møbler af høj kvalitet af bambus, som er robuste og holder længe, hvorfor de også egner sig yderst godt til badeværelset. Badeværelsesmøblernes varme toner og naturlige designs giver ydermere dit badeværelse en hyggelig atmosfære. Hvis du ikke er fan af den naturlige træfarve, har vi med sikkerhed alligevel det rigtige til dig: Mange af Relaxdays’ badeværelsesmøbler af bambus fås nemlig også i en diskret hvid. Særligt i vores udvalg af badeværelsestilbehør, håndklædeholdere og andet toiletudstyr finder du ofte unikke kombinationer med hvid keramik og stilet metal, der sikrer en moderne og elegant indretningsstil.

Udover bambus fremstiller Relaxdays også møbler og tilbehør i mange andre materialer, som du kan bruge til at gøre dit badeværelse personligt. Andre materialer der bruges til fremstilling af vores badeværelsesmøbler og -accessories:

  • Rustfrit stål
  • Metal
  • Keramik
  • Plastik
  • Glas
  • Valnød
  • Stål

Få mest muligt ud af dit lille badeværelse med Relaxdays

I ethvert hjem må der oftest findes kompromiser. Tit betyder det, at der særligt på badeværelset bliver sparet på kvadratmeterne. For at du alligevel kan organisere og opbevare dine ting, som du havde ønsket dig, har vi de optimale indretningsløsninger og -accessories til dig! Med Relaxdays’ badeværelsesmøbler får du mulighed for at bruge hele rummet på en effektiv og samtidig pladsbesparende måde. Eksempelvis udnytter vores møbler ofte højden og er samtidig smalle, så reoler og skabe over vaskemaskinen ikke optager unødigt meget plads. Vores håndklædeholdere er ligeledes pladsbesparende takket være deres slanke designs. Vores badeværelsesreoler og -skabe fås i forskellige størrelser og designs, så du kan indrette dit badeværelse, så det giver mest mulig mening, og uden at gå på kompromis med opbevaringspladsen.
Har du ikke lyst til at finde hvert enkelt møbel? I så fald kunne det være en idé at tage et kig på vores badeværelsessæt, der på forskellig vis kombinerer møbler og tilbehør!

Tilmeld dig nyhedsbrev nu og spar 40 kr*

*Rabatten skal indløses via voucherkoden i indkøbskurven. Rabatkoden, som sendes via bekræftelsen på nyhedsbrevet, kan ikke bruges til ordrer, der allerede er afgivet, og kan ikke kombineres med andre rabatkoder. Rabatkoden er gyldig ved en minimumsordreværdi på 399 kr.