Badeværelsesreoler

Lav dit badeværelse om til en oase af velvære med Relaxdays’ badeværelsesreoler

Badeværelsesreoler hjælper dig med at holde orden og skabe overblik på badeværelset. Tilbehør og accessories til brug i hverdagen kan opbevares her. Derudover er badeværelsesreoler med til at skabe en dejlig atmosfære i dit hjem samt give det et dekorativt strejf. Hos Relaxdays finder du et stort udvalg af forskellige reoler til enhver smag.

Badeværelsesreoler i praktiske og flotte designs

Hårbørster, shampoo, badekåber, cremer eller håndklæder – det er bedst at opbevare alle disse ting på badebærelset. I den forbindelse er vores badeværelsesreoler optimale. Badeværelsesreolerne fra Relaxdays er dog ikke kun praktiske og rummelige, men er ligeledes iøjnefaldende og æstetiske. Her finder du den helt rigtige badeværelsesreol til lige præcis din indretningsstil. I vores sortiment er der såvel fritstående som hængende varianter. Ydermere kan du vælge imellem flere forskellige materialer, som blender ind i din eksisterende indretning: Slidstærk bambus eller valnød giver dit badeværelse et naturligt look. Med hvide træreoler opnår du et behageligt vintage eller skandinavisk udseende. Vores reoler af metal virker moderne og elegante. Surf rundt i vores produkter og anskaf dig et nyt, unikt møbel til dit badeværelse.

Ekstra opbevaringsplads på små badeværelser

Særligt i lejeboliger er man ofte nødt til at undvære store, rummelige badeværelser. Pladsen er tværtimod ofte begrænset og trang. Udover brusekabine, toilet, håndvask og måske en vaskemaskine er der for det meste ikke plads til andre indretnningsgenstande. Der mangler tit opbevaringsplads til især kosmetikartikler såsom håndklæder, hvorfor de i stedet må opbevares andre steder. Med Relaxdays’ badeværelsesreoler kan du dog komme uden om det! Hos os finder du praktiske badeværelsesreoler, som er super velegnede til små badeværelser. De er smalle og optager derfor kun minimalt med plads. Badeværelsesreolerne udnytter i stedet opbevaringspladsen i højden vha. forskellige rum og hylder. På denne måde får du plads til vaskemiddel, skønhedsprodukter og endda pyntegenstande på selv små badeværelser. Gå på opdagelse i vores store udvalg nu, og find den perfekte badeværelsesreol.

Bestil din badeværelsesreol hos Relaxdays nu

Søg rundt i vores store udvalg af fugtresistente reoler til dit badeværelse nu. Ligegyldigt hvilken farve, hvilke mål og hvilken stil – vi har det rigtige til dig. Shop nu!

Tilmeld dig nyhedsbrev nu og spar 40 kr*

*Rabatten skal indløses via voucherkoden i indkøbskurven. Rabatkoden, som sendes via bekræftelsen på nyhedsbrevet, kan ikke bruges til ordrer, der allerede er afgivet, og kan ikke kombineres med andre rabatkoder. Rabatkoden er gyldig ved en minimumsordreværdi på 399 kr.