Håndklædeholdere

Håndklædeholdere fra Relaxdays

Med vores håndklædeholdere får du en flot og funktionel opgradering af dit badeværelse. Ligegyldigt om du vælger en håndklædeholder eller -krog i naturlig bambus eller elegant rustfrit stål, får du et flot redskab til opbevaring af dine håndklæder. Derudover tørrer håndklædeholderne fra Relaxdays dine badeværelsestekstiler yderst hurtigt. Vi har et stort udvalg af fritstående, drejelige og sammenklappelige håndklædeholdere såvel som selvklæbende håndklædekroge i forskellige designs. Bestil den optimale håndklædeholder til dit hjem nu!

Side
Side

Håndklædeholdere og håndklædekroge i moderne designs - uden brug af boremaskinen!

Den største fordel ved vores håndklædeholdere er, at de er lette at montere. Håndklædeholderne bliver leveret i løsdele inkl. monteringsudstyr og værktøj, så de er lette at samle uden at skulle bruge en boremaskine. Håndklædeholderne, der ikke skal fastgøres til væggen, er således klar til brug på ganske få minutter. Vores hængende håndklædetørrere anbringes let på døren - igen helt uden at skulle bore. Boremaskinen kan også blive på værkstedet, hvis du går med vores håndklædekroge, da de alle sammen er selvklæbende og dermed er lige så lette at sætte på væggen, som de er at fjerne igen. Find en håndklædeholder i det design, der passer dig bedst, og indret dit badeværelse, som du har lyst!

Smagfulde håndklædetørrere til dit badeværelse

Relaxdays' håndklædeholdere af rustfrit stål er af høj kvalitet og imponerer med deres elegante designs. I vores online shop finder du et stort udvalg af fritstående håndklædeholdere i rustfrit stål i tre forskellige farver: sort, kobber og sølv. Derudover har vi fantastiske modeller i forkromet eller sort jern. Hvis du har fået nok af plastik, kan du gå en helt anden vej og vælge en af Relaxdays' håndklædeholdere af bambus. Hvis du er fan af interiør i bambus, finder du således også din drømmehåndklædeholder her. For vi har masser af forskellige håndklædestænger i vores online shop, som er lavet af bæredygtig bambus. Desuden er et flot håndklædestativ i naturligt look den perfekte tilføjelse til indretningen på badeværelset og skaber en hyggelig stemning.

Enkle eller elegante håndklædekroge fra Relaxdays

Relaxdays' håndklædekroge fås ligeledes i et design, der passer til din personlige indretningsstil, da de fås i plastik, bambus og rustfrit stål. Hvis du godt kan lide en enkel og diskret indretning, er vores plastikkroge på ingen måde iøjnefaldende, slet ikke på hvide fliser. For et mere moderne look kan du enten vælge vores forkromede, selvklæbende kroge, kroge i rustfrit stål eller vores stilfulde gennemsigtige varianter. De naturlige håndklædekroge i bambus giver til gengæld badeværelset et varmt og indbydende trælook. Således kan du altså bestille matchende holdere og kroge til dine håndklæder hos os.

Håndklædeholdernes andre anvendelsesmuligheder

Vores håndklædestativer og selvklæbende kroge kan ikke kun bruges til at tørre håndklæder på badeværelset. De er nemlig også ideelle til brug i køkkenet, hvor du eksempelvis kan hænge håndklædeholderne på en skuffe og klæbe krogene fast på køleskabet e.l. På denne måde fungerer Relaxdays' håndklædetørrere også som holdere til dine viskestykker. Desuden kan vores håndklædestativer også bruges som tøjstativ på soveværelset eller i gardenroben. På vores stole med håndklædeholder kan du lægge tøj frem til næste dag samt opbevare dine sko. Udforsk de mange anvendelsesmuligheder med Relaxdays' håndklædeholdere nu!

Find den perfekte håndklædeholder hos Relaxdays nu

Vores håndklædetørrere egner sig til mange forskellige formål og ser tilmed super flotte ud. Opgradér dit badeværelse, dit køkken eller dit soveværelse med Relaxdays' smarte løsninger til opbevaring af håndklæder og tøj. Er du også på udkig efter en smart måde at tørre vasketøjet på, efter du har vasket? Så tag et kig på vores artikler til vask & tørring af tøj. Shop løs hos Relaxdays nu!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%