Tilbehør til toilettet

Relaxdays‘ badeværelsestilbehør

Badeværelset er et af de rum, hvor orden og hygiejne er vigtigst. Det er dog ikke ensbetydende med, at man ikke kan gøre noget ud af indretningen. Derfor finder du også alt i praktisk og dekorativt tilbehør til badeværelset – og alt sammen i flotte såvel som funktionelle designs. Tag et kig på vores kombinerede toiletpapirholdere og toiletbørster eller enkelte toiletbørster og pep dit toilet op nu.

Side
Side

Få et hygiejnisk og funktionelt badeværelse med vores toiletpapirholdere, toiletbørsteholder osv.

Selv når det kommer til tilbehør til toilettet, findes der en lang række forskellige muligheder til opbevaring af de nødvendige artikler og hjælpemidler. I vores shop kan du vælge imellem praktiske kombinerede toiletpapirholdere, toiletbørsteholdere og toiletbørster, enkelte toiletpapirholdere, toiletbørster, toiletbørsteholdere og ekstra toiletbørstehoveder. Vores kombinerede toilettilbehør forener alt det nødvendige i en ting: Du får en holder til toiletpapiret i kombination med en toiletbørste, og nogle modeller er endda udstyret med en holder til ekstra ruller toiletpapir, så du altid har en ekstra rulle klar. I blandt vores toilettilbehør finder du sågar modeller med en indbygget magasinholder eller en lille opbevaringsflade til små genstande såsom smartphones o.l. På denne måde bliver toiletbesøget til en afslappende oplevelse, hvor alt det nødvendige er det samme sted og bliver opbevaret på pladsbesparende vis.
Hvis du ikke lige søger en kombineret løsning, er vi også leveringsdygtige i enkeltdele. For vi har selvfølgelig også seperate toiletpapirholdere og toiletbørsteholdere i vores sortiment. På denne måde kan du helt selv bestemme, hvordan du vil sammensætte de forskellige dele. Derudover kan du bruge vores fritstående toiletpapirholdere til opbevaring af flere ruller på én gang, så du ikke løber tør. De åbne Relaxdays toiletbørsteholdere er yderst kompakte og tiltrækker sig næppe opmærksomhed på badeværelset, selvom vores lukkede varianter også er anbefalelsesværdige – især for at undgå ubehagelige lugte. På trods af grundig brug holder en toiletbørste dog ikke for evigt. Derfor kan du også dække dig ind i vores shop og købe en passende mængde ekstra toiletbørstehoveder, så du altid har rene og indbydende toiletfaciliteter.

Badeværelsestilbehør, der imponerer

Når du køber nyt badeværelsestilbehør, skal det helst ikke kun tjene et formål, men også gerne skille sig lidt optisk ud. De fleste badeværelser er relativt små, hvorfor der også sjældent er plads til dekorative elementer. Derfor giver det også mening, at de nødvendige og funktionelle ting har et dekorativt touch, der tilføjer noget velvære og atmosfære til badeværelset. Hos Relaxdays finder du af den årsag toiletbørster o.l. i mange forskellige designs, som passer til enhver indretningsstil. Vælg fx imellem enkle og diskrete toiletbørsteholdere til det klassiske badeværelse, elegante toiletpapirholdere for et moderne look eller et mere varmt interiør i træ for at skabe en hyggelig wellnessoase. Hos os finder du badeværelsestilbehør af de følgende materialer, ofte også kombineret med hinanden:

 • Stål
 • Krom
 • Keramik
 • Rustfrit stål
 • Metal
 • Bambus
 • Glas
Vores førsteklasses produkter fås desuden med flotte detaljer i marmor, glas eller forskellige former for stof. Alt efter smag og materiale kan du i øvrigt vælge imellem de følgende farver eller lakeringer:
 • Sølvfarve
 • Sort
 • Kobberfarve
 • Hvid
 • Træ-/naturfarve

Bestil toiletartikler m.m. hos Relaxdays nu

Toiletbørsteholdere, toiletpapirholdere osv. er essentielle på ethvert badeværelse, ligegyldigt om de kun er der for at tjene et praktisk formål eller også gerne skulle pynte lidt. Hos Relaxdays finder du både funktionelle og stilfulde toiletartikler. Når du nu alligevel er i gang med at indrette badeværelset, kan du også lige så godt tage et kig på vores badeværelsesaccessories såvel som vores badeværelsestekstiler. Få inspiration nu!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%