Tilbehør til badekarret

Tilbehør til badekarret til store og små

At tage et varmt karbad er lidt ligesom en miniudgave af et wellnessophold. Et øjeblik glemmer man tid og sted, mens man bare lukker øjnene, læner sig tilbage og slapper af. Du har selvfølgelig behov for et badekar og de rigtige badeprodukter, men opholdet i det varme vand kan blive nemmere og endnu mere behageligt med lidt ekstra udstyr. Synk ned i Relaxdays' tilbehør til badekarret nu, og skab dit eget lille wellness resort!

Hvad passer til dig og dine behov?

Her finder både børn og voksne alt, hvad hjertet begærer. I vores tilbehør til badekarret finder du bl.a. praktiske badekarsbakker, puder til badekarret og indlæg til badekarret. Til stor glæde for ungerne finder du ligeledes badestickers, legetøj og badeænder til dit badekar hos os. Alt efter personlig smag og behov finder du således det perfekte tilbehør, der sikrer masser af sjov og afslapning i badet.

Masser af hyggelige stunder med Relaxdays' tilbehør til badekarret

Det meste tilbehør til badekarret har til formål at gøre badet så behageligt og sikkert som muligt. Indlæg til badekarret sikrer, at du ikke skvatter - særligt hvis du også bruger badekarret til brusebad. Vores indlæg er skridsikre takket være sugekopper på undersiden, og de dekorative design gør dem til et flot og praktisk tilbehør i hverdagen. Mens du hviler hovedet på en af vores behagelige puder til badekarret, kan du stille en bog eller din tablet på en af vores flotte badekarsbakker og dermed læse eller se en serie, mens du slapper fuldstændigt af. Relaxdays' badekarsbakker er i størstedelen af tilfældene lavet af bambus og kan fås i enten hvid eller naturligt look. Nogle af bakkerne kan trækkes ud og har forskellige, praktiske rum og hylder alt efter model. Nyd fx godt af smartphone-, bog- eller tabletholdere, glasholdere, holdere til sæbe og hvad du ellers har behov for. Badekarsbakkerne fastgøres sikkert på kanten af badekarret og opbevarer dine ting inden for rækkevidde og uden risiko for, at de falder i vandet.

Masser af badesjov for børnene med vores skønne tilbehør til badekarret

Sig farvel til trælse oplevelser, og gør børnenes bad til en sjov og eventyrlig aktivitet. Med Relaxdays' badeænder og legetøj til badekarret kan du lade børnenes fantasi få frit løb og lade dem lege og have det sjovt, mens de er i bad. Fx laver vores sjove badekarskrabbe skum til stor underholdning og glæde for de små poder. Med Relaxdays' tilbehør til badekarret kan du dog også kombinere sikkerhed og underholdning: Fx sættes de nuttede badestickers fast i bunden af badekarret, så børnene ikke falder, og de får samtidig børnenes øjne til at stråle pga. de børnevenlige design, som tilmed gør det ellers så sterile badekar sødt og indbydende.

Bestil badekarsbakker og andet badekarstilbehør online hos Relaxdays nu

Ligegyldigt om du bare gerne vil have en pause fra hverdagens stress og jag eller gerne vil underholde børnene i deres regelmæssige bad, så går du ikke forgæves i Relaxdays' online shop. Hvis du også er på udkig efter andre praktiske artikler til badeværelset, kan du med fordel slå et smut forbi vores afdelinger med badeværelsestilbehør og tilbehør til brusekabinen. Bestil online og uden leveringsomkostninger hos Relaxdays nu!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%