Badeværelsestekstiler

Badeværelsestekstiler til din egen wellnessoase

Vi kender det alle: Tidligt om morgnen er man klar til et varmt bad, men man får nærmere et kuldechok på de kolde badeværelsesfliser. For at undgå det kan det være en idé med diverse badeværelsestekstiler, som ydermere er dekorative og kan være med til at omforme dit badeværelse til din egen personlige welnessoase, der emmer af velvære. Tag et kig på vores udvalg af forskellige badeværelsestekstiler, og få dækket dine behov nu!

Gør dit badeværelse hyggeligt med vores bademåtter, tæpper osv.

For at få et behageligt badeværelse er man nødt til at have bademåtter- eller -tæpper, om det så er ved brusekabinen, badekarret eller toilettet. Få varmen tilbage i dine fødder og skab en afslappende atmosfære med Relaxdays’ bademåtter og badeværelsestilbehør. Anskaf dig nogle farverige elementer med vores kulørte badeværelsestekstiler, eller skab et diskret look med vores grå bademåtter. Derudover kan du vælge imellem flere forskellige materialer og designs. Mens stærke farver og naturlig bambus gør sig godt og harmonerer godt sammen med hvide fliser, kan du med fordel kombinere vores lyse badeværelsestekstiler med en mørk baggrund, hvilket resulterer i et mildt udtryk på badeværelset. Vores bademåtter i blødt memoryskum tilpasser sig perfekt til dine fødder og er super behagelige og skånsomme. Vores måtter af bambus beskytter dog ligeledes mod kulde takket være den varmeisolerende underside. Derudover er vores bademåtter og badeværelsestæpper skridsikre, så der ikke sker uheld på de glatte fliser eller klinker. Med vores praktiske badeværelsestilbehør kan du skabe et endnu mere harmonisk og dekorativt badeværelse. Gå på opdagelse i vores sortiment nu og skab en hyggelig stemning på badeværelset.

Sådan finder du det rette badeforhæng

Den mest hyppige årsag til et vådt badeværelsesgulv er det daglige bad – især, hvis man kun har et badekar. Det kan ikke rigtig lukkes af, og derfor resulterer det hurtige bad om morgnen ofte i et sjaskvådt badeværelse. Med det rette badeforhæng eller baderullegardin sker det dog ikke. Vores baderullegardiner er vandafvisende og lavet af selvtørrende PVC og rulles efter badet ganske enkelt op i loftet på badeværelset som et rullegardin, så man ikke kan se dem. Alt efter model er vores baderullegardiner enten transparente eller semitransparente. Relaxdays’ badeforhæng er udelukkende lavet af polyester, er vandafvisende, skimmelresistente og kan vaskes. Skulle badeforhænget blive beskidt, kan du således bare smide det i vaskemaskinen. Derudover er Relaxdays’ badeforhæng ekstra uigennemsigtige, hvis du foretrækker at bade i fred.
Vores baderullegardiner og badeforhæng fås i skønne, dekorative designs, fx med naturbilleder, unikke motiver, geometriske mønstre eller enkle, diskrete udtryk, som gør dit badeværelse endnu flottere og endnu mere iøjnefaldende.

Køb førsteklasses badeværelsestekstiler hos Relaxdays nu

Gør dit badeværelse til et sted, hvor man føler sig godt tilpas. Tag afsked med kolde fødder og våde gulve om morgnen og anskaf dig vores badeværelsestekstiler i design efter eget valg. Derudover kan du finde yderligere matchende badeværelsesaccessories og toilettilbehør og indrette dit badeværelse helt fra bunden med Relaxdays. Slå til nu!

Tilmeld dig nyhedsbrev nu og spar 40 kr*

*Rabatten skal indløses via voucherkoden i indkøbskurven. Rabatkoden, som sendes via bekræftelsen på nyhedsbrevet, kan ikke bruges til ordrer, der allerede er afgivet, og kan ikke kombineres med andre rabatkoder. Rabatkoden er gyldig ved en minimumsordreværdi på 399 kr.