Badeværelsesskabe

Relaxdays‘ badeværelsesskabe giver dig den optimale opbevaringsplads

I de fleste hjem er badeværelset det sted, hvor der bliver opbevaret mest muligt på mindst plads. I det mindste rum i hjemmet skal der være plads til vaskemaskine, håndklæder, kosmetik og medikamenter, hvilket tit er en udfordring. Med det rette badeværelsesskab kan du dog afhjælpe problemet og indrette dit badeværelse, så det både er funktionelt og så det bliver behageligt at være der. Gå på opdagelse i vores sortiment nu og find det rigtige skab til dit badeværelse!

Side
  1. -28 %
    1.079,90 kr 1.489,90 kr
  2. -55 %
    Kun 4 tilbage
    1.004,90 kr 2.233,90 kr
Side

Badeværelsesskabe i forskellige modeller

Hos Relaxdays har vi gjort det til vores fornemste opgave at kunne tilbyde vores kunder et bredt spektrum af produkter til ethvert formål og enhver smag. De fleste af vores badeværelsesskabe er lavet af bæredygtig og robust bambus, uden du dog er tvunget til at give afkald på valgmuligheder. Ud over i naturlig bambus fås vores sideskabe og underskabe til badeværelset nemlig også i hvid- eller mørklakerede varianter. Med dem kan du skabe en stilfuld wellnessoase derhjemme og samtidig få ekstra opbevaringsplads. Vores badeværelsesskabe er dog ikke den eneste lettilgængelige måde at skabe orden på badeværelset på. Med vores artikler til opbevaring af kosmetik sørger du for orden ved sminkespejlet, mens du kan sortere tandpasta, sæbe og lignende plejeprodukter i vores dekorative badeværelsesaccesories. Derudover tjener vores vaskemaskineskabe flere formål, så du både har et sted at placere vaskemaskinen samt ekstra opbevaringsplads over vaskemaskinen.

Sådan finder du det perfekte badeværelsesskab

Ligegyldigt om du er på udkig efter underskabe, spejlskabe eller højskabe – i vores shop finder du et udvalg af diverse badeværelsesskabe. Vælg imellem en masse forskellige designs, som passer til enhver form for indretning. Hos os finder du klassiske badeværelsesskabe med lameldøre af naturlig eller lakeret bambus, praktiske løsninger såvel som moderne spejlskabe af rustfrit stål eller med indbygget LED-lys. Vores smalle højskabe passer i selv det mindste badeværelse, mens vores mørke badeværelsesskabe garanterer en hyggelig stemning. Derudover er vores skabe med grå detaljer et kæmpe hit på badeværelset. Hvis man synes, at de praktiske badeværelsesskabe er en smule for farlige for børn, kan man i stedet gå med vores lukkede medicinskabe.

Bestil dit badeværelsesskab hos Relaxdays nu

Find det rigtige badeværelsesskab til dit hjem i vores online shop. Du har et stort udvalg af forskellige størrelser, materialer og farver til rådighed, som snart kan leveres hjemme hos dig. Ydermere kan du hos Relaxdays drage fordel af vores gratis levering inden for Danmarks grænser. Anskaf dig det perfekte badeværelsesskab nu og giv dit hjem et friskt pust!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%