Badeværelsestilbehør

For det meste starter vores dag sådan for alvor på badeværelset. Her gør vi os klar og frisker os op. Mens vi bader, har vi tit behov for forskellige slags artikler. For at du hurtigt kan finde dine ting, for at undgå rod og for ikke at mangle noget, har vi samlet alle de vigtigste badeværelsesartikler til dig her. Surf rundt i de forskellige produkter i forskellige farver og former og find det rette tilbehør til dit badeværelse.

Den perfekte løsning til et ryddeligt badeværelse

Den daglige hygiejne består af flere faser og etaper: Der skal børstes tænder, vaskes hænder, renses hud og plejes hår. Til alle disse hverdagsritualer har man behov for diverse remedier. Hos Relaxdays finder du derfor et stort udvalg af forkellige slags badeværelsesartikler, som gør kropsplejen lettere og som samtidig hjælper dig med at holde orden på badeværelset. Hårbørster, næsetrimmere, tandtrådsbøjler og tandstikker er med til at holde dig ren og præsentabel. Yderligere artikler såsom vatrondeller, sæbe eller vatpinde kan sorteres i vores badeværelesestilbehør. Du finder blandt andet bokse til vådservietter eller piller. Til sæbe, vatrondeller og -pinde har vi ligeledes en række smarte løsninger i form af vores praktiske dispensere og skåle. Find den perfekte opbevaringsløsning til dine badeværelsesartikler nu, og slip for rodet på badeværelset.

Badeværelsesudstyr til enhver indretningsstil

Ethvert badeværelse har sin egen individuelle indretningsstil. Nogle kan godt lide det cool og moderne, mens andre foretrækker varme farver og elementer i træ. Ofte ser man også et industrielt eller vintage udtryk på badeværelser. Hos Relaxdays finder du med sikkerhed præcist det rette udstyr til dit badeværelse, uafhængigt af stil. Vores sæbeskåle og -beholdere kan eksempelvis fås i antikke modeller af støbejern i sølvfarve, bronzefarve eller hvid. Sæbeskålene af bambus passer derimod bedre ind i en naturlig indretning. Relaxdays’ sæbedispensere fås ligeledes i modeller i enhver stil. Vores automatiske dispensere såvel som vores sæbedispensere af rustfrit stål med dosering er yderst moderne. Hvis du er mere til en luksuriøs stil og ekstravagant tilbehør, kan vi anbefale vores praktiske sæt med badeværelsesudstyr, som består af flere dele såsom tandbørstekrus, tandbørsteholder, sæbeskål og sæbeunderlag. Gå på opdagelse i vores store sortiment og indret dit badeværelse helt efter dine ønsker.
Ligegyldigt om du er på udkig efter et kosmetikspejl, en næsetrimmer eller en stilfuld sæbeskål, så finder du det hos os. Find det rette sæt eller de rette enkeltdele til dit badeværelse nu, og giv dit hjem et friskt pust.

Tilmeld dig nyhedsbrev nu og spar 40 kr*

*Rabatten skal indløses via voucherkoden i indkøbskurven. Rabatkoden, som sendes via bekræftelsen på nyhedsbrevet, kan ikke bruges til ordrer, der allerede er afgivet, og kan ikke kombineres med andre rabatkoder. Rabatkoden er gyldig ved en minimumsordreværdi på 399 kr.