Køkkenvogne

Geniale ordenssystemer til køkkenet

Nogle gange er der bare ikke nok plads i køkkenet: Dit køkkenbord er fyldt til kanten, dine skabe og reoler er propfyldte og der er næppe plads til flere møbler. Så er de stilfulde rullevogne fra Relaxdays den optimale løsning. De forskellige hylder giver dig masser af opbevaringsplads, og hjulene under køkkenvognene gør, at du kan skubbe og stille dem, hvor du vil. Dyk ned i vores store udvalg og find den vogn, der passer til dit hjem!

Reoler på hjul - Multifunktionelle rullevogne fra Relaxdays

Tit kniber det ikke kun med pladsen i køkkenet, når du skal tilberede maden. Også ved serveringen ved spisebordet er der ofte ikke plads nok til alle retter og drikkevarer. I sådanne tilfælde er en rullevogn den perfekte løsning: Den mobile reol på hjul kan spare dig for trælse ture mellem køkkenet og spisestuen. På de praktiske hylder kan du således opbevare og transportere krydderier, drikkevarer eller tilbehør til maden. Du kan ligeledes servere varme retter og lækkerier vha. køkkenvognen uden fare for at blive forbrændt undervejs. Med de alsidige vogne fra Relaxdays bliver det også nemmere og hurtigere at rydde af bordet efter festmåltidet. Forkæl dine gæster helt uden stress og bliv den perfekte vært med en af Relaxdays' rullevogne. Find den passende vogn til dit næste middagsselskab eller til morgenmad på balkonen her.

Æstetiske serveringsvogne til enhver indretningsstil

Udover at en køkkenvogn er yderst praktisk og funktionel, er det selvfølgelig også værd at nævne følgende: En rullevogn kan også være et opsigtsvækkende, æstetisk og trendy element i hjemmet! Hos Relaxdays finder du derfor forskellige vogne til enhver indretningsstil. Tag fx et kig på vores serveringsvogne i naturlige designs af bambus eller valnød. Er dit hjem i højere grad kendetegnet ved kolde farver, da du er mere til en moderne indretning? Så kunne vores køkkenvogn af glas eller forkromet stål måske være noget for dig. Du finder ligeledes rullevogne i industriel stil hos Relaxdays. Udover at adskille sig i stil og designs fås vores vogne ligeledes i forskellige modeller: Du kan vælge enkle køkkenvogne med tre hylder eller udvidede modeller med kurve, flaskehylder eller glasholdere. Klik rundt i vores store sortiment nu og find den ideelle rullevogn til dit hjem.

Bestil køkkenvogne hos Relaxdays nu

Bestil din rullevogn nemt og bekvemt online hos Relaxdays og glæd dig til at få den leveret i løbet af få dage. Her finder du det rigtige til enhver smag. Tag ligeledes et kig på vores andre møbler og andet tilbehør til køkkenet og stuen.

Tilmeld dig nyhedsbrev nu og spar 40 kr*

*Rabatten skal indløses via voucherkoden i indkøbskurven. Rabatkoden, som sendes via bekræftelsen på nyhedsbrevet, kan ikke bruges til ordrer, der allerede er afgivet, og kan ikke kombineres med andre rabatkoder. Rabatkoden er gyldig ved en minimumsordreværdi på 399 kr.