Tjeneste

Service til enhver anledning fra Relaxdays

Skal du have dækket fint op, fordi dine venner kommer til en overdådig middag med diverse lækre retter? Eller planlægger du at holde en kæmpe sommerfest med hele den pukkelryggede med buffet, drinks og snacks ad libitum? Til sådanne anledninger er det altid en fordel at have masser af praktisk og dekorativ service i huset. Hos Relaxdays finder du et kæmpe udvalg af forskellig drikke- og madservice!

pr. side
  1. 163,90 kr
  2. Kun 3 tilbage
pr. side

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%

Derfor har du brug for service

Som alle ved, spiser vi også med øjnene. Derfor er det også vigtigt at anrette måltider, desserter osv. på en indbydende og delikat måde på bordet - især når der er gæster. Derfor gør professionelle kokke også altid meget ud af selve præsentationen af deres retter. Service er især praktisk, når du serverer flere retter og drinks til dine gæster. Ved et stort festmåltid eller en buffet er flot service et absolut must. På denne måde kan du nemlig både imponere venner og familie og samtidig gøre det lettere at servere maden, skære for og stille alle lækkerierne flot og præsentabelt op.

Smagfuld service til dine livretter

Når det kommer til anretningen af mad, er der et par ting, man ikke kommer uden om: kageopsatser og serveringsfade. Til små appetizere, fingermad eller forskellige slags bagværk er en kageopsats helt vindunderlig, samtidig med det hele bliver præsenteret flot rent visuelt også. Hos Relaxdays kan du bestille etagerer af bambus eller af glas med detaljer i rustfrit stål eller jern. Hvad angår vores serveringsfade, kan du vælge modeller i glas, men hvis du vil gøre noget ekstra ud af det, findes de også i skiffer i forskellige sæt og størrelser. Med dem bliver dit næste selskab et kæmpe hit. Serveringsfade er især egnede til at præsentere hovedretter, små hapsere eller kage på. Derudover finder du også osteklokker med skærebræt og bestik, pommes frites holdere, servietholdere, hotdogholdere, brødkurve og masser af andre produkter til servering af mad til dine gæster.

Fantastisk drikkeservice til drinks, saft m.m.

Saftkander, glaskarafler og kander af rustfrit stål, som kan bruges til servering af hjemmelavede drinks, juices eller kaffe, er uundværlige til enhver fest eller kaffeslabberas. Med dem slipper du desuden for konstant at skulle fise frem og tilbage for at hente nye drikkevare i køkkenet. Vores yderst stilfulde drikkeservice til alskens drikkevarer er super dekorative på ethvert spise- eller sofabord. For yderligere drinkseksperimenter og aftner i fællesskab med venner og familie finder du ligeledes drikkeglas, termoflasker af rustfrit stål, vinflasker med vinglas på toppen, drikkeflasker med indvendig beholder til frugt o.l., såvel som drikkeglas, der ligner sylteglas, og med sugerør. Med Relaxdays' produkter til servering er du klædt godt på til enhver situation.

Bestil service online hos Relaxdays nu

Kulinariske kreationer, som er lavet med kærlighed og passion, fortjener at blive anrettet og præsenteret på en ordentlig måde. Med Relaxdays' produkter til servering finder du det helt rigtige til enhver ret og enhver drink. En anden praktisk hjælpende hånd til middagsselskaber og havefester finder du i form af vores serveringsbakker, som også kan findes i webshoppen. Bestil online og uden leveringsomkostninger nu, og glæd dig til at kunne opvarte alle dine gæster på fornemste vis snart!