Tilbehør til te og kaffe

Alt til dine varme drikke

Duften af friskbrygget kaffe om morgnen eller en kop varm te i hænderne, mens man ligger og hygger under tæppet på sofaen om aftnen. Te og kaffe er en af hverdagens faste følgesvende, da de giver os varmen, gør os friske og giver os en god start på dagen. Som passioneret kaffe- eller tedrikker har man brug for smarte opbevaringsløsninger til tebreve eller kaffekapsler og nogle gange også praktisk tilbehør til at lave te med løs te med. Alt det og meget mere finder du i Relaxdays' webshop, så sæt i gang med det samme!

Tilmeld dig nyhedsbrevet nu og spar 10%

Praktisk kaffetilbehør

Hvis du laver filterkaffe eller morgenkaffe med stempelkande, er det som udgangspunkt nok med en traditionel og dekorativ kaffedåse, som du kan opbevare kaffepulveret eller bønnerne i. Til kapsler har du brug for en lidt mere speciel løsning, især fordi de forskellige udbydere laver kapsler i forskellige størrelser. Hos Relaxdays finder du derfor også smagfulde kapselholder til kapsler fra flere udbydere, som fx Nespresso og Dolce Gusto. De heldige ejere af en espressomaskine finder ligeledes det rette hos os. Praktisk tilbehør, såsom en beholder til kaffegrums, gør det lettere at komme af med de brugte kaffebønner, inden de ryger i skraldespanden.

Uundværligt tilbehør til tedrikkere

Til opbevaring af dine yndlingstesorter finder du de perfekte produkter hos Relaxdays. Praktiske tekasser og flotte teæsker giver dig ikke kun et overblik over din tesamling, men fungerer også som dekorative elementer på køkkenbordet eller i køkkenreolen. Boksene af træ eller bambus imponerer med deres naturlige udseende, som kan inkorporeres i enhver indretningsstil. Hvis det i højere grad er et spørgsmål om, hvordan du laver din te, kan vi anbefale vores teæg eller vores andet tilberedningsudstyr til te. Relaxdays' teæg kan fås i praktiske sæt og kan bruges i ethvert glas eller enhver tekop. Vores teflasker er til gengæld perfekte til at have med på farten. Flaskerne er lavet af brudsikkert borsilikatglas, og du kan lade din te trække direkte deri takket være den medfølgende si, mens teen holdes varmt under låget af neopren.

Bestil dit kaffe- og teudstyr hos Relaxdays nu

Hos os finder både te- og kaffedrikkere et stort udvalg af artikler. Vores praktiske og elegante tilbehør til brygning og opbevaring af kaffe og te er en perfekt tilføjelse til dit køkkengrej, der sikrer dig dejlige, aromatiske varme drikke hver dag. I vores køkkenafdeling finder du selvsagt også yderligere fantastiske køkkenredskaber, bageartikler såvel som flotte køkkenvogne til opbevaring af dine favoritartikler til køkkenet. Bestil uden leveringsomkostninger hos Relaxdays nu, og få alt det rigtige udstyr til køkkenet!